fbpx

Referensprojekt

Våra produkter som tillhör Casambis belysningslösning lyser tryggt över hela landet. Vi installerar i stora och små projekt, vi kallar dem smarta projekt. Vi skiner starkt bland annat i kontorskomplex, restauranger, kyrkor, gym, konferenslokaler, villor och butiker. Här samlar vi referensprojekt där du kan läsa hur andra installatörer och slutkunder trivs med Casambi som belysningsstyrning och oss på Vadsbo som leverantör.

Välkommen till smarta projekt.

Kontorskomplex

Det upptar ett helt kvarter i Stockholms innerstad, det gigantiska kontorskomplexet Garnisonen. Under försommaren 2019 genomfördes ett pilotprojekt, där fastighetsägaren i en lokal på 800 kvadratmeter ville prova ett nytt koncept för styrning och kontroll av belysning.

Läs här

Restaurang

Harrys är en krogkedja som satsar på såväl design och inredning som vällagad mat. I slutet av oktober 2019 öppnade Harrys i Motala i den tidigare saluhallen. För att styra belysningen valdes Casambi, en trådlös lösning som blev rekommenderad från Harrys i Sälen.

Läs här

Kulturmärkt

Freemason’s Hall, en av de finaste Art Deco-byggnaderna i London (UK), välkomnar ärligen fler än 200 000 besökare från hela världen. När de beslutade att renovera sin huvudentré och trapphus föll valet på Casambis ljusstyrning.

Läs här
Top