fbpx

Vadsbo LightTech AB

Men vi kallar oss bara Vadsbo

Vi utvecklar, designar och säljer trådlösa ljusstyrningslösningar för stora projekt, enorma projekt och smarta projekt. Vi finns med i projektet från start till mål och vägleder genom hela processen. Sedan 90-talet är Vadsbo en känd kompis inom belysningsstyrning, dimring och LED. Självklart skapar vi enbart grymma produkter och lösningar som vi också själva vill använda.

Vadsbo SwitchTech Group AB

Vårt moderbolag

Vadsbo SwitchTech Group har varit verksamma i LED-segmentet sedan 2009 och verkar på en marknad med god underliggande tillväxt driven av LED-teknologins fördelar, samt en ökning av stora  byggnationer i allmänhet och av smarta projekt i synnerhet. Vadsbo SwitchTech Group AB är listat på Spotlight Stock Market med tickern VADS.

Till moderbolagets sida

Vår historia

Resan från flera ton elektronik till en liten app

Egentligen är det här som med mycket annat en lång trevlig saga. Men kortfattat ligger det till så här: I början av 1990-talet var vi på Vadsbo ett fåtal personer som i Göteborg utvecklade en egen transformatorkonstruktion som kompletterades med en serie skyddstransformatorer. Vi levererade bl.a. transformatorer som vägde ton och var stora som hela rum, för bl.a. strömförsörjning av tågbanor. Verksamheten har därefter nyfiket utvecklats och utvidgats till att omfatta ett bredare program av strömförsörjnings- och strömregleringslösningar, till att också bryta ny mark och jobba för att smarta trådlösa projekt ska bli ännu smartare, enklare och snyggare. Vi på Vadsbo har sedan start arbetat långsiktigt med bra leverantörer och ett flertal framstående tillverkare i Göteborg, Sverige och världen inom verksamhetsområdet. Genom nätverket av leverantörer har vi över åren samlat på oss ett riktigt bra urval av tillverkare inom respektive tekniksegment. Vi arbetar tätt tillsammans med finska Casambi som är världens snabbast växande digitala belysningslösning och vi är stolta över att vara deras certifierade partner i Sverige.

Top