Trådlös styrning
med Casambi

Vi är glada när våra kunder är glada. Och vi på Vadsbo är glada att erbjuda proffsig, enkel och smart belysningsstyrning för människor att trivas med på kontoret, i restaurangen, på gymmet, i ishallen eller i trädgården. I våra hem och på vårt kontor sätter vi själva rätt stämning i belysningen genom med Casambi-appen eller knapp. Här kan du läsa mer om varför vi tycker Casambi är det bästa alternativet på marknaden och vad du kan göra med möjligheterna vi erbjuder.

Casambis produkter

Vadsbo ♥ Casambi

Efter noggranna utvärderingar av olika valmöjligheter valde vi det mest användarvänliga gränssnittet och den partner som vi har mest tekniskt förtroende för.

Vi valde Casambi då de stilfullt och proffsigt uppfyller våra och installatörens höga krav. Med användaren i fokus är Casambi ett bolag med rötter i Nokia. Det märks i deras tekniska kunnande och långa erfarenhet att ta fram högteknologiska lösningar tillsammans med människor som brinner för snygg ljussättning.

Casambi-appen
finns för både Android och iPhone så klart
Sök på Casambi
och ladda hem appen.
Aktivera blåtand
på din smarta enhet

För oss är det viktigt med höga krav

Vi lyssnade tidigt på marknaden om smarta Mesh-tekniken och frågan om uppkopplade lösningar, där grundbehovet var att kunna dimra belysning med sin telefon.

För oss är det viktigt att vi kan leverera ett system som klarar att ribban sitter högt gällande räckvidd, redundans, säkerhet och skalbarhet. Med Casambi och Vadsbo får du det och mer därtill.

Möjligheter utöver det vanliga med blåtandsdimmern LD220WCM
Styr din belysning stilfullt med den trådlösa fjärrkontrollen Xpress

Casambi är allas vän

För oss som arbetar på Vadsbo har Casambi-appen och vår belysning skapat oerhört hemtrevlig stämning, både hemma med våra respektive familjer men också på vårt kontor. Casambi-plattformen innebär att varje enhet funkar som en sändare och mottagare i sig, med en harmoniserad redundans och en räckvidd på 100 meter.

Casambi är ett öppet sätt att kommunicera mellan enheter vilket gjorde det enkelt för oss som partner att integrera, precis som över 120 internationella bolag också har gjort.

Top