fbpx

Trådlös styrning
med Casambi

Oavsett om det handlar om en liten butik, ett stort kontorskomplex eller även ett universitetscampus, är Casambi svaret. Ett obegränsat antal nätverk kan kombineras med hjälp av sitefunktionen, så att tusentals armaturer kan kontrolleras tillsammans. Det innebär att Casambi är lika väl lämpat att kontrollera en sofistikerad belysning i ett enda rum som det är att hantera belysningen i större byggnader som Garnisonen, Pinchos-restauranger eller i Louvren.

Casambis produkter

Vadsbo ♥ Casambi

Med Casambi är framtiden ordnad. Gratisappen uppdateras regelbundet, och det firmware som ingår i Casambi Ready-produkter kan enkelt uppdateras trådlöst via Bluetooth med hjälp av appen. Detta skiljer Casambi från andra anslutna belysningssystem som inte kan uppdateras när de väl är installerade. Allteftersom ekosystemet Casambi Ready växer, skapas hela tiden nya möjligheter, däribland möjligheten till anpassbar vit belysning, dynamiska strålkastarprodukter och sakernas internet.

Casambi-appen
finns för både Android och iPhone så klart
Sök på Casambi
och ladda hem appen.
Aktivera blåtand
på din smarta enhet

För oss är det viktigt med höga krav

Vi lyssnade tidigt på marknaden om smarta Mesh-tekniken och frågan om uppkopplade lösningar, där grundbehovet var att kunna dimra belysning med sin telefon.

För oss är det viktigt att vi kan leverera ett system som klarar att ribban sitter högt gällande räckvidd, redundans, säkerhet och skalbarhet. Med Casambi och Vadsbo får du det och mer därtill.

Möjligheter utöver det vanliga med blåtandsdimmern LD220WCM
Styr din belysning stilfullt med den trådlösa fjärrkontrollen Xpress

Casambi är allas vän

För oss som arbetar på Vadsbo har Casambi-appen och vår belysning skapat oerhört hemtrevlig stämning, både hemma med våra respektive familjer men också på vårt kontor. Casambi-plattformen innebär att varje enhet funkar som en sändare och mottagare i sig, med en harmoniserad redundans och en räckvidd på 100 meter.

Casambi är ett öppet sätt att kommunicera mellan enheter vilket gjorde det enkelt för oss som partner att integrera, precis som över 120 internationella bolag också har gjort.

Top