fbpx

Spara 15-40% med Casambi

Önskar du också spara tiotusentals kronor och mycket mer därtill beroende på projektstorlek? Till skillnad från traditionell (daterad?) trådbunden belysningsstyrning kan du med Casambis trådlöshet spara in på mängder manstimmar, kilometervis med tråddragning/flexslang/kabelklippning, slippa borra i väggar och betong.

Med Casambi är det enkelt att vara snäll mot K-märkta byggnader och du har förmånen att i framtiden enkelt förändra lokalernas belysningsplanering och -placering. Använd dina favoritarmaturer precis som vanligt. Med Casambi finns ingen startkostnad och skalbarheten är unik. Välkommen till smarta projekt.

Integrering mot DALI och KNX

Casambi har introducerat en gateway för DALI som möjliggör sömlös integrering gentemot existerande DALI-system och andra styrsystem som t.ex. KNX. Detta gör att du kan bygga på ett befintligt DALI- eller KNX-system att styras med trådlösa brytare och sensorer. Det går även adressera upp trådlösa Casambi-armaturer och styra dem via det befintliga DALI-systemet.

Trådlös DALI-styrning

Med Casambi blir DALI-styrningen trådlös. Till skillnad från en traditionell DALI-installation kräver Casambi ingen komplex programmering. Med Casambi behöver du inte kunna DALI – Casambi gör allt för dig. Appen tar hand om all kommunikation med DALI.

Appen erbjuder också stor flexibilitet, eftersom det är enkelt att göra kompletteringar och ändringar, även efter drifttagning. Allt löser du i appen, och vill du inte lära dig en app så hjälper vi gärna till med det.

Valfrihet & flexibilitet

Oavsett om det handlar om badhus, lantbruk, gym eller kontorskomplex så är Casambi svaret. Ett obegränsat antal nätverk kan kombineras, så att tusentals armaturer kan kontrolleras tillsammans i appen. Skalbarheten innebär att Casambi är lika väl lämpat att kontrollera en sofistikerad belysning i ett enda rum som det är att hantera belysningen i enorma projekt.

Läs mer i våra appfunktioner för att planera din belysning efter dygnsrytm/cirkadiskt ljus, solens upp-och nedgång, med timer, färgdimring, scenarier och mycket mer.

Trådlös trygghet

Casambi bygger på Bluetooth Low Energy, som kommer som standard med alla smarta enheter. Jämfört med Wi-Fi-baserade system för belysningskontroll, som är beroende av hur tillförlitligt ditt Wi-Fi-nätverk är, är Casambi inte beroende av en router eller gateway för att kommunicera med dina lampor. Och eftersom Casambi inte kräver någon internetanslutning (förutom när du länkar till flera nätverk eller uppdaterar firmware) så innebär det att du är skyddad mot online-hot. Dessutom är Casambi byggt på mesh-teknik, där varje enhet fungerar som både signalförstärkare och informationsfördelare. Detta gör systemet robust och tillåter fortsatt funktion av styrsystemets resterande delar, om det osannolika scenariot att en specifik enhet går sönder infaller. Detta till skillnad från ett centralt trådbundet styrsystem, där bortfall av kommunikationsslingan eller trasig central styrenhet gör att hela systemet förlorar sin funktion.

Slå av & på olika lasttyper upp till en brytförmåga av 13A med blåtandsrelä R3000WCM
Styr din belysning stilfullt med den trådlösa fjärrkontrollen Xpress
Top