fbpx

Spara 15-40% med Casambi

Önskar du också spara tiotusentals och mycket mer därtill beroende på projektstorlek? Till skillnad från traditionell (daterad?) trådbunden belysningsstyrning kan du med Casambis trådlöshet spara in på mängder manstimmar, kilometervis med tråddragning/flexslang/kabelklippning, slippa borra i väggar och betong. Med Casambi är det enkelt att vara snäll mot K-märkta byggnader och du har förmånen att i framtiden enkelt förändra lokalernas belysningsplanering och -placering. Använd dina favoritarmaturer precis som vanligt. Med Casambi finns ingen startkostnad och skalbarheten är unik. Välkommen till smarta projekt.

Nu kan alla Dali

Med Casambi blir den befintliga Dali-lösningen trådlös. Till skillnad från en traditionell DALI-installation kräver Casambi ingen komplex programmering. Med Casambi behöver du inte kunna DALI – Casambi gör allt för dig. Appen tar hand om all kommunikation med DALI. Faktum är att du inte ens behöver se adresserna – Casambi tar hand om allt automatiskt.  Appen erbjuder också stor flexibilitet, eftersom det är enkelt att göra kompletteringar och ändringar, även efter drifttagning. Allt löser du i appen, och vill du inte lära dig en app så hjälper vi gärna till med det.

Valfrihet och flexibilitet

Oavsett om det handlar om en skolor, lantbruk, gym eller kontorskomplex så är Casambi svaret. Ett obegränsat antal nätverk kan kombineras, så att tusentals armaturer kan kontrolleras tillsammans i appen. Skalbarheten innebär att Casambi är lika väl lämpat att kontrollera en sofistikerad belysning i ett enda rum som det är att hantera belysningen i enorma projekt. Läs mer i våra appfunktioner för att planera din belysning efter solens upp-och nedgång, timer, färgdimring, scenarier och mycket mer.

Casambi-appen
Finns gratis för både Android och iPhone
Sök på Casambi
och ladda hem appen.
Aktivera blåtand
på din smarta enhet

Trådlös trygghet

Casambi bygger på Bluetooth Low Energy, som kommer som standard med alla smarta enheter. Jämfört med Wi-Fi-baserade system för belysningskontroll, som är beroende av hur tillförlitligt ditt Wi-Fi-nätverk är, är Casambi inte beroende av en router eller gateway för att kommunicera med dina lampor. Och eftersom Casambi inte kräver någon internetanslutning (förutom när du länkar till flera nätverk eller uppdaterar firmware) så innebär det att du är skyddad mot online-hot.

Möjligheter utöver det vanliga med blåtandsdimmern LD220WCM
Styr din belysning stilfullt med den trådlösa fjärrkontrollen Xpress
Top