fbpx

Smarta projekt med Casambi

Oavsett om det handlar om en liten butik, ett stort kontorskomplex eller även ett universitetscampus, är Casambi svaret. Ett obegränsat antal nätverk kan kombineras med hjälp av sitefunktionen, så att tusentals armaturer kan kontrolleras tillsammans. Det innebär att Casambi är lika väl lämpat att kontrollera en sofistikerad belysning i ett enda rum som det är att hantera belysningen i större byggnader som Garnisonen, Pinchos-restauranger eller i Louvren.

Casambis produkter

Nu kan alla DALI

Till skillnad från en traditionell DALI-installation kräver Casambi ingen komplex programmering. Faktum är att med Casambi behöver du inte kunna DALI alls, Casambi kan DALI för dig och löser det automatiskt. Alla inställningar görs i Casambi-appen, som är gratis och finns tillgänglig både för iOS och för Android. Ingen expert behöver tillkallas, utan elinstallatören kan själv göra inställningar av nätverket och konfigurera enheterna från sin mobil eller surfplatta. Appen erbjuder också stor flexibilitet, eftersom det är enkelt att göra kompletteringar och ändringar, även efter drifttagning.

Framtidssäkert

Med Casambi är framtiden ordnad. Gratisappen uppdateras regelbundet, och det firmware som ingår i Casambi Ready-produkter kan enkelt uppdateras trådlöst via Bluetooth med hjälp av appen. Detta skiljer Casambi från andra anslutna belysningssystem som inte kan uppdateras när de väl är installerade. Allteftersom ekosystemet Casambi Ready växer, skapas hela tiden nya möjligheter, däribland möjligheten till anpassbar vit belysning, dynamiska strålkastarprodukter och sakernas internet.

Casambi-appen
finns för både Android och iPhone så klart
Sök på Casambi
och ladda hem appen.
Aktivera blåtand
på din smarta enhet

Trådlös trygghet

För oss är det viktigt att vi kan leverera ett system som klarar att ribban sitter högt på alla områden – trygghet, räckvidd, redundans, säkerhet och skalbarhet. Vår Casambi-lösning bygger på Bluetooth Low Energy, som kommer som standard med alla smartphones, surfplattor och smarta klockor. Jämfört med Wi-Fi-baserade system för belysningskontroll, som är beroende av hur tillförlitligt ditt Wi-Fi-nätverk är, är Casambi inte beroende av en router eller gateway för att kommunicera med dina lampor. Och eftersom Casambi inte kräver någon internetanslutning (förutom när du länkar till flera nätverk eller uppdaterar firmware) så innebär det att du är skyddad mot online-hot.

Möjligheter utöver det vanliga med blåtandsdimmern LD220WCM
Styr din belysning stilfullt med den trådlösa fjärrkontrollen Xpress
Top