fbpx
Konceptlösning från belysningsproffs

Restaurang By Vadsbo

Funktioner efter situation

Restaurang By Vadsbo är en konceptlösning och ett helhetsförslag som lyfter din restaurang till nästa nivå.  Hos oss finns förståelse för de ljusbehov som rymmer den moderna restaurangens skiftande upplevelserum, både för gästen och för personalens olika arbetsytor. Med Casambi erbjuder vi en unikt flexibel belysningsstyrning vars tidsinställningar, astrour, scener/scenarier och många andra funktioner sätter rätt stämning, atmosfär och funktioner för din restaurangs varumärke och dess praktiska behov.  Du använder exakt de armaturer du önskar.

Framtidssäkert & tryggt

Vadsbo är certifierad partner för Europas starkast växande styrsystem för belysning i projekt – Casambi. Belysningsstyrningen vi erbjuder är den mest skalbara, kostnadseffektiva och framtidssäkra trådlösa belysningsstyrningen på marknaden. Det finns ingen startkostnad eller tröskel. Det krävs ingen elkunskap alls för att hantera belysningen optimalt. Du kan blanda dina favoritarmaturer som du önskar. Skalbarheten gör att du kan förändra din belysning enkelt i framtiden – ta bort eller skala upp. Styr belysningen genom din smarta enhet, trådlös brytare eller sensor.

TIPS! Visste du att Casambis trådlösa belysningssystem sparar er ca 30% till skillnad från konventionell belysning?

Konceptet lyser i varje vrå

Restaurang By Vadsbo omfattar belysning för restaurangens alla vinklar och vrår. Vi har arbetat med otaliga krögare och förstår vikten i att den bästa belysning attraherar till försäljning av mat, dryck och aktivitet. En restaurang kräver givetvis olika belysning beroende på dess skiftande rum, ytor, färger, aktiviteter så väl som dagsljuset skiftningar – och alla fördelar ska belysas! Vi tar fram de bästa möjligheterna för er/t bar, kök, bord, servering, kapprum, fönster, WC. När du lämnar in dina ritningar tar vi den här delen till detaljnivå, rum för rum.

Hur beställer jag?

Skicka till oss:

  • Ritning
  • Rumsbeskrivning & styrbehov
  • Armaturförteckning
  • Kontaktuppgifter

Vi återkommer med:

  • Offert
  • Lösningsförslag på din ritning
  • Lösningsförslag rum för rum
  • Produktförslag och antal

Vi gör behovsanalysen utefter dina önskemål. Ju mer material, krav, önskningar vi kan få, desto tydligare svar kan du få. Givetvis hjälper vi till med armaturval också, om så önskas. Ring oss om du hellre vill prata och ha guidning från start. Välkomna!

Top