fbpx
Öka produktiviteten med rätt belysningsstyrning

Kontor By Vadsbo

Det finns många faktorer att tänka på när det kommer till kontorets ljusbehov och dess mest passande belysningsstyrning. Är arbetsmiljöverkets belysningskrav bra nog eller vill ni ha en belysningsstyrning som är framtidssäkrad, skalbar och flexibel? Att anpassa det moderna kontorets belysning efter dess aktivitet och användare kan vara lättare sagt än gjort. Med Kontor By Vadsbo investerar du i ett färdigt koncept som är en trygg och kostnadseffektiv paketlösning för ditt projekt. 

Framtidssäker och unikt anpassad belysning

Casambis trådlösa belysningssystem sparar er 30% till skillnad från konventionell belysning. Det innebär färre timmar (och meter) kabeldragning och mer tid till annat. Aktiv ljusstyrning minskar även din elförbrukning avsevärt, och är – så klart – det klimatsmarta alternativet. Allt är integrerbart i Casambi. Ljusdesigners är förtjusta för att de alltid kan välja att jobba med sina favoritarmaturer medans Casambi möjliggör alla de styrningar och effekter som behövs i projekt. I appen anpassas belysningen efter kontorets skiftande dagsljusinsläpp, där utförs tidsstyrning och justering av ljustemperatur och mycket mer.

Trygghet och flexibilitet

Kontor By Vadsbo omfattar belysning för kontorets alla unika miljöer. Belysningsstyrningen och ljusbehovet är olika beroende på bl.a. aktivitet, tid på dygnet och dagsljuset som spelar sin roll i rummet. Med vår trådlösa belysningsstyrning är det med enkelhet du schemalägger eller förprogrammerar belysningen för mötesrummens olika syften. Tryck på en brytare så övergår hela rummet till lämpad produktpresentationsbelysning, en annan knapp skiftar till lunchljussättning eller t.ex. full ljusstyrka för städning. Vi tar fram de bästa möjligheterna för allmänbelysning kring alla arbetsstationer, i kök, kapprum, fönster och WC med mera.

Skicka till oss:

  • Ritning
  • Rumsbeskrivning & styrbehov
  • Armaturförteckning
  • Kontaktuppgifter

Vi återkommer med:

  • Offert
  • Lösningsförslag på din ritning
  • Lösningsförslag rum för rum
  • Produktförslag och antal

Vi gör behovsanalysen utefter dina önskemål. Ju mer material, krav, önskningar vi kan få, desto tydligare svar kan du få. Givetvis hjälper vi till med armaturval också, om så önskas. Ring oss om du hellre vill prata och ha guidning från start. Välkomna!

Top