fbpx
Digital belysning hos digitala Pinchos

Som den första restaurangkedjan i världen där alla beställningar görs via en app, har Pinchos självklart också ett trådlöst och skalbart belysningskoncept styrt via app. Konceptet är genomtänkt och skapat av Vadsbo med belysningsstyrningen från Casambi.

Gemensamt belysningskoncept på global nivå

Pinchos har lyckats integrera digitala lösningar på ett smart och roligt sätt i sin restaurangverksamhet. Att all belysning styrs trådlöst via blåtand i en app känns därför som ett självklart val. Sedan några år tillbaka jobbar Vadsbo med Pinchos på global nivå. Utöver Sveriges har Vadsbo hittills ansvarat för belysningen vid internationella lanseringar som Oslo, Helsingfors och Berlin.

Startklar säkerställer enhetlighet

När en ny Pinchos-restaurang öppnar är Vadsbo med från start till mål. Med tjänsten Startklar säkerställs att alla restauranger får samma effektfulla belysning – skenor med spottar, pendlande armaturer och LED-lister skapar en varm, välkomnande och festlig stämning. Många armaturer som kräver noggranna ritningsunderlag och omfattande programmering i Casambi-appen. Även inne i appen ska det vara en enhetlig design med bilder och ikoner enligt konceptet.

Appens funktioner sätter stämningen

Casambi-appen innebär att all belysning kan styras från en iPad eller telefon var som helst i restaurangen. Vadsbo förprogrammerar belysningen med zonindelning och scenarier i restaurangernas olika rum. Tidsstyrning avgör om belysningen är stark eller mer dimrad beroende på tid på dygnet. Utomhusskylten styrs via ett astrour och tänds när det börjar skymma. Med Casambi är feststämningen bara en skärmtouch bort!

Top