fbpx

Vi välkomnar en Lageroperatör med utvecklingsmöjligheter till Vadsbo LightTech AB

Tjänst: Lageroperatör
Omfattning och arbetstid: 100%, tillsvidare. Vardagar 08.00-16.30.
Plats: Högsbo, Göteborg
Start:  Snarast möjligt
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Bli en del av oss på Vadsbo LightTech

Välkommen till Vadsbo LightTech, en passionerad aktör inom belysningslösningar! Vi är stolta över att ha varit en del av belysningsbranschen i över 30 år som fortsätter att driva innovation och kvalitet i alla projekt vi gör. Vi värdesätter samarbete, transparens och nytänkande. Som anställd hos oss kommer du att ha möjlighet att arbeta med många olika uppgifter, interagera med kunder och kollegor, och lära dig nya färdigheter och tekniker på vägen. För rätt person som är hjälpsam och driven finns goda möjligheter för mer ansvar och växande bredd på utvecklandet av tjänsten.

Vill du vara med och bygga framgångar?

Vi söker nu efter vår framtida jobbarkompis. Vi ser fram emot att träffa dig som är lyhörd, engagerad och ansvarstagande till en roll som lageroperatör. Vi söker dig som är noggrann och serviceinriktad med god kommunikationsförmåga. Du är bra på att planera och organisera ditt arbete efter arbetsdagens deadlines samt har naturlig fallenhet att hantera flera arbetsuppgifter parallellt.

Om rollen som lageroperatör

Tjänsten är operativ, 100% på plats för att skriva ut packlistor, packa produkter, boka speditörer samt ta emot gods med kvittens. I rollen som lageroperatör är det otroligt viktigt att kunderna får exakt det som de har beställt och inom utsatt tid. Leveranssäkerheten är en vital del i företagets kunderbjudande och noggrannhet värdesätts högt. I din roll kommer du att ha en viktig funktion i att säkerställa hög kundnöjdhet med att ge utmärkt leveransservice och genom detta stärka vårt kunderbjudande och varumärke.

Du kommer att arbeta självständigt så väl som att samarbeta med andra inom bolaget för att vi tillsammans ska effektivisera och öka sannolikheten för att lyckas med bolagets affärer.

Du kommer att ha ansvaret för att kontrollera tillgänglig kvantitet och leverera till beställaren med kommunikation till olika parter. Du kommer också att få hantera slutmontage av produkter, vid behov.

Som vår nya medarbetare kommer du också ansvara för inkommande reklamationer samt säkerställa att ankommande gods stämmer med inköpsdata.

Krav

– Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
– Du har datorvana och tycker om att lära dig nya system.
– Du har god organisationsförmåga och är ordningsam.

Meriterande

– Du är utbildad elektriker.
– Du har kunskaper inom el eller belysning.
– Du har ett tekniskt intresse.
– Du har jobbat med lager tidigare.

Ansök direkt!

Om du vet att du har vad som krävs för att bli en del av vårt team, skicka in ditt ansökningsbrev och CV idag! Vi ser fram emot att höra från dig.

ANSÖKAN TILL: ansok@vadsbo.net, skriv ”Lageroperatör” i rubrikraden.
SISTA ANSÖKNINGSDATUM
: 2023-05-31

 

Top