fbpx

Vi har fått en syster!

Vadsbo SwitchTech Group AB har förvärvat 100% av aktierna i LedLab AB, verksamt inom LED-belysning.

 

Vadsbo SwitchTech Group AB är ett publikt bolag och förvärvet av LedLab AB är ett steg i att bredda kompetensen inom koncernen för att utöka dess helhetserbjudande, vilket är ett bra komplement till Vadsbo LightTechs erbjudande inom belysningsstyrning.

”Vi välkomnar vårt nya systerföretag LedLab in i koncernen och ser fram emot framtida samarbeten. Vi i Vadsbo LightTech har fokus på att utveckla vår affär inom belysningsstyrning och med LedLab i koncernen kommer vi bli ännu starkare i vårt helhetserbjudande samt i processerna i kommersiella projekt.”, säger Henrik Lönner, VD på Vadsbo LightTech AB.

”Koncernen har som mål att växa organiskt och genom förvärv. Vi är stolta över att välkomna och börja arbeta tillsammans med medarbetarna på LedLab. Vi har stort förtroende för företagsledningen och ser tydliga synergier mellan Vadsbo och LedLab”, säger Kristian Larsson, styrelseordförande Vadsbo SwitchTech Group AB.

”Vi ser fram emot att vidareutveckla LedLab tillsammans, i koncernen. Genom ett väl kompletterande produkt- och tjänsteerbjudande ser vi denna affär som ett bra steg för kommande tillväxt för LedLab. LedLab kommer fortsätta utvecklas som eget bolag och affären innebär än mer möjligheter och kompetens i vårt kunderbjudande”, säger Patrik Arnstrand, VD LedLab AB.

 

För att komma i kontakt med Vadsbo LightTech AB, se www.vasdbo.net/kontakt

För ytterligare information kring koncernen Vadsbo SwitchTech Group AB se:
www.vadsboswitchtechgroup.se
https://spotlightstockmarket.com/

 

 

Top