fbpx

#2 – fördel Casambi

#2 Casambi är enkelt att specificera och installera.

Alltför ofta blir planering och montering av belysningskontroll jobbigt för belysningsdesigners och elingenjörer. Att koppla ihop flera olika moduler på rätt och sedan konfigurera dem för att uppnå önskat resultat kan vara komplicerat, tidskrävande och oförutsägbart. Det behöver inte vara så längre.

Casambi är ett helt trådlöst system där armaturer och andra enheter kommunicerar direkt med varandra. För att skapa en Casambi-installation, behöver du helt enkelt bara specificera Casambi Ready armaturer. Det är allt. Inget krångel, inget fram och tillbaka med tillverkare, inget tvek om vilka moduler som kan och inte kan anslutas till andra. När det gäller idrifttagning hanteras det mycket enkelt via appen, och kan till och med ske på distans.

Top