fbpx

Ljuskontroll för alla oavsett längd, höjd, rörlighet.

Saknar du sladd på din telefon hemma? Älskar du tjockTV? Utvecklingen går framåt. Vissa saker är dömda till att gå i graven. Kablar är passé. Sätt dina brytare exakt där du behöver dem. En brytare under medarbetarnas skrivbord? En i barnens egna höjd i deras rum? Där brytare faktiskt behövs på gruppboenden? Bra till hands fastsatt på bordet på äldreboendet?

Mpress är en batterilös och energiutvinnande blåtandsbrytare med en eller flera tryckknappar som kan paras till ett Casambi- nätverk. Mpress klarar 100 000 tryck och har en räckvidd på 10m. Med Mpress så behövs ingen kraftförsörjning eller kablage för att skicka styrsignaler till valda armaturer.

Mpress tryckknapp/tryckknappar kan styra individuella armaturer/ljuskällor, grupper av armaturer/ljuskällor, alla armaturer/ljuskällor i ett nätverk, scener och animationer. Det går även att hålla inne en tryckknapp för att dimma armaturer/ljuskällor.

Mpress levereras i två varianter: Pure White anpassad för Elko ramsystem och Signal White anpassad för Exxact ramsystem.

Top