fbpx

Vi söker en till teknisk utbildare/säljsupport!

Är du redo för en spännande utmaning kantad av framtidens ljusstyrningslösningar? Vi tänkte väl det. Vadsbo utvecklar, designar och säljer trådlösa ljusstyrningslösningar för såväl enorma som mindre projekt inom LED. Vi finns med i projektet från start till mål och vägleder genom hela processen. Självklart skapar vi enbart grymma produkter och lösningar som vi också själva vill använda. Kunderna rankar våra produkter som världsklass, något som borde passa personen med höga ambitioner likt dig själv. Tillsammans med Oddwork söker vi nu efter en pedagogisk teknisk utbildare och säljsupport till Göteborg. Är det du?

OM TJÄNSTEN SOM TEKNISK UTBILDARE/SÄLJSUPPORT
Hos oss blir ditt dagliga fokus att stötta bolagets försäljning genom utbildningar och support. Som den pedagogiska personen du är, håller du i utbildningsprogrammen där fokus ligger på Casambi – mjukvarusystemet för trådlös ljusstyrning. Här utbildar du framförallt elektriker för att bli Casambi-certifierade. För det där med att driftsätta 200 dimrar, det är ju lite av din expertis. Du kommer inte bara hålla i utbildningarna utan även projektleda dem; samla in anmälningar, hålla kontakt med kunderna, beställa material och även samordna alla som ska besöka staden där utbildningen hålls. Och som om det inte vore nog med utbildningar så kommer du även ansvara för den tekniska telefonsupporten där du är rösten utåt mot kund. Att delta i projektmöten och skriva lösningsförslag, ritningsunderlag och offerter är också en del av din föränderliga vardag. När tid hittas sträcker du alltid ut handen till dina kollegor och kunder. För här på Vadsbo hjälper vi alla till. Det är ju, som vi brukar säga, sedan gammalt.

VI SÖKER DIG SOM…
…är lika ordningsam och organiserad som genuint intresserad av teknik i alla dess former. Och om du mot förmodan inte är helt säker på en teknisk lösning är din naturliga approach att lösa det. Vi tror att du upplevs som en driven och tillmötesgående person som gärna håller låda om de saker du kan bäst – trådlösa ljusstyrningslösningar och elinstallationer. Personen som alltid ser till att kollegor och kunder får den stöttning de förtjänar – gärna över en kopp kaffe och med ett gott skratt nära till hands. Är du lagspelaren med det stora L:et som nördar ner sig i hur många lampor man kan koppla upp, och hur man driftsätter system på ett effektivt sätt? Jamen vad väntar du på – börja fila på din ansökan och skicka in den redan idag!

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG:

  • Kanske har du jobbat som elektriker? Bra. Då kommer du inge ett tekniskt förtroende när du håller i en och annan utbildning
  • Kan du din teknik, har erfarenhet av elprojektering i CAD-miljö och vet hur man skissar på lösningar? High five!
  • Du har ingen scenskräck (läs: Det är mycket positivt om du är van att hålla utbildningar sedan tidigare)
  • Meriterande med erfarenhet av kundservice och försäljning
  • Har du erfarenhet av att programmera KNX, DALI eller andra styrsystem? Mycket meriterande om du frågar oss
  • Du pratar engelska nästan lika flytande som svenska

VAD VADSBO ERBJUDER DIG
Vi är ett gäng på tolv starka, snabbfotade teknikfantaster. Vi drivs av flexibilitet och tror stenhårt på korta beslutsvägar. Det är när utvecklingsmöjligheterna finns inhouse och när vi är nyfikna på tekniska trender som vi blir snabba på att ta fram nya lösningar. Därmed hoppas vi ofta få se dina idéer och ditt glada sinne på kontoret. Är du redo för din nya roll som stöttepelare och teknikexpert? Välkommen till Vadsbo!

START: Omgående
PLATS: Göteborg, Hilma Anderssons Gata 15
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön och rörlig ersättning
MER OM VADSBO: https://www.vadsbo.net/
KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-02-08

Fem minuter senare och du har redan börjat fila på din ansökan!? Vi hoppas det! Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval. Vi ses!
Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan – 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.

Top