fbpx

Produktnytt! Styrenhet och omvandlare DALI/Casambi

Vi har utökat produktsortimentet med två nya produkter, perfekta för exempelvis större projekt! Våra nya godingar väntas landa i lagret inom två veckor, så lägg din order nu för att vara först på bollen!

Först ut är CBU-A2D som är en Casambi-kompatibel 0-10V/DALI styrenhet med två kanaler. Den kan styra en eller två 0-10V styrda LED-drivdon, eller styra ett LED-drivdon med tunable white genom två 0-10V styringångar. CBU-A2D kan också konfigureras till ett DALI läge. Där kan den kopplas till ett DALI LED-drivdon, en DALI sensor för närvarodetektering och/eller dagsljuskompenseringsfunktioner.

CBU-DCS är en Casambi-kompatibel DALI-styrenhet som strömsätts direkt av en DALI-buss. Används med fördel tillsammans med en DALI-sensor för närvarodetektering eller dagsljuskompensering, eller för styrning av DALI-drivdon med inbyggd DALI-buss strömförsörjning. CBU-DCS kan användas som en DALI-Gateway (Evolution) för att möjliggöra sömlös integrering mellan Casambi och DALI för att således uppnå ”trådlös DALI”. Detta möjliggör i sin tur att Casambi kan integreras med andra system som t.ex. KNX.

Läs mer om CBU-A2D här.

Läs mer om CBU-DCS här.

Förresten! Installationsmanualerna hittar du som vanligt under “Dokument” på produktsidan.

Top