fbpx

Vi styr designshowroom i CPH

Köpenhamns-baserade Andlight företräder många av världens hetaste varumärken inom high end-armatur. Vi har varit på invigning och visning av deras nya showroom som ligger i centrala Köpenhamn, i en gammal svetsfabrik.

Den 500 kvm gamla industribyggnaden skapar en unik kontrast till de många designarmaturerna som visas i utställningslokalen. På plats får man som gäst en god uppfattning om hur lyxig belysning och inredning kan kombineras t.ex. hemma, i hotell, på kontor eller i restauranger.

Andlight är tillsammans med danska belysningskonsulten iewoo noga med att ge sina kunder helhetsförslag, vilket innefattar smart trådlös styrning, varpå Casambi är den som styr hela utställningslokalen. Med ett nära hundratal produkter ur Vadsbos produktportfölj är det genom Casambi-appen mjuka ljusövergångar, sensorstyrda ljusgrupper, animationer och dagsljuskompensation som skapar atmosfär i showroom:ets vinklar och vrår.

Vi är tacksamma för att Andlight och iewoo presenterar vår belysningsstyrnings många möjligheter. Tack!

 

Top