fbpx

#3 – saker som skiljer Casambi från andra lösningar för belysningskontroll

#3 Du kontrollerar systemet precis som du vill.

Den dedicerade Casambi-appen är gratis för iOS- och Android-enheter, och erbjuder en hel verktygslåda full med kontrollmöjligheter. Du kan byta och dämpa armaturer individuellt eller i grupper, skapa scener och animeringar, ställa in timers och mycket mer. Det är till och med möjligt att skapa dygnsbelysningsscheman och dynamiska ljusshower.

Men appen är bara ett alternativ. Även konventionella strömbrytare kan användas, antingen genom att retroaktivt anpassa Casambi-moduler till befintliga strömbrytare, eller genom att använda Casambi Ready trådlösa strömbrytare – med den ytterligare fördelen att de lätt kan flyttas eller installeras på platser där ledningar inte är lämpliga – exempelvis glasväggar.

Top