fbpx

Vi söker ny teknisk chef

Vi söker nu en operativ teknikchef för utvecklingsavdelningen som kan leda arbetet med att ta fram nya innovativa produkter och utveckla befintliga.

Vadsbo Transformatorer AB i Göteborg är ett innovativt bolag som utvecklar och tillverkar digitala drivdon, dimrar och styrsystem för LED-belysning. Vadsbo är en etablerad leverantör av belysningsstyrning till elgrossister, gör-det-själv butiker och belysningsfabrikanter i Sverige och i stora delar av Europa. Bolaget är en del av Vadsbo Switchtech Group AB, som sedan 2016 är noterat på aktietorget.

Teknisk chef
Vi söker nu en operativ teknikchef för utvecklingsavdelningen som kan leda arbetet med att ta fram nya innovativa produkter och utveckla befintliga. Produkterna består ofta av hög– och lågspänningselektronik, analog kraftelektronik, digitala regler- och kommunikationssystem, embedded realtidssystem, radiokommunikation samt olika termiska och mekaniska lösningar. Vi söker dig som vill ha ett flexibelt arbete med mycket eget ansvar där du blir en viktig del i att leda teamet genom hela utvecklingsprocessen och säkra produkternas kvalitet, produktionsbarhet och prestanda. Tjänsten som teknikchef innebär också att vara en del av bolagets ledningsgrupp och aktivt delta i strategiska beslut.

Rollen
Som teknikchef hos Vadsbo kommer du vara ansvarig för att leda och fördela utvecklingsarbetet inom design, konstruktion, tillverkning, verifiering och testning av produkter och system. Ditt team kommer bestå av 3-4 ingenjörer och du kommer även vara delaktig i att bygga teknikorganisation vidare. Du förväntas ta stort ansvar för att själv påverka och utveckla de verktyg och processer som används i utvecklingen. Du kommer ha produktansvar genom produkternas hela livscykel och gentemot bolagets andra funktionsgrupper. Du kommer även utveckla och ta ansvar för tillverkningsprocessen tillsammans med våra partners i främst Asien.

Din kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som har utbildning inom elektroteknik och erfarenhet från konstruktion av elektronik och embedded C programmering eller liknande. Du har flera års erfarenhet från konstruktion och utveckling, gärna inom kraftelektronik, reglersystem, analog elektronik, trådlösa system, realtids- OS, ARM Cortex eller system för automatisk testning. Vi ser gärna att du även har erfarenhet från att leda teknikprojekt och från att ha jobbat strukturerat med teknikutveckling i team.

Din person
Vi söker dig som är:
– Trygg i dig själv och din kompetens, engagerad, nyfiken och har en positiv attityd.

– Har en stark drivkraft och en vilja att prestera.

– Genuint älskar teknik och vill leda utvecklingen av innovativa nya produkter.

– Intresserad av att designa och utveckla processer och ditt team.

– Har förmåga och vilja att motivera och utveckla andra.

Söka
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med förmåner och lön efter överenskommelse. Urval sker löpande. Placeringsort är Göteborg. Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten? Tveka inte att höra av dig! Skicka ansökan och ett personligt brev till vår kontaktperson nedan.

Henrik Lönner, VD Vadsbo Transformatorer AB
ansokan@vadsbo.net

Bolaget och kontaktpersonen undanbeder att bli kontaktade av rekryteringsfirmor.

Top