fbpx

Trådlös styrning av belysning

Med oss på Vadsbo får ni en helhetslösning som gör allt som gäller er belysning enkelt. Vi gör en noggrann analys av era behov, hur utrymmet ser ut och hur belysningen kan förenkla er vardag. Oavsett om det handlar om ett litet kontor eller en stor byggnad så hjälper vi er gärna med att fixa trådlös styrning till er belysning.

Kontakta oss idag så planerar vi trådlös styrning av er belysning!

Vi är med under hela resan

Här på VADSBO designar, planerar och utvecklar vi belysningslösningar. Vi ser till att hitta rätt alternativ för just er, så att belysningen både blir praktisk, smidig och snygg. Med många års erfarenhet av belysning i ryggen kan vi ge er professionella råd och vägledning mot långsiktigt hållbara resultat.

Som er partner blir vi ett projektstöd till er. Vi driver projektet framåt, kontaktar alla olika parter och ser till att det hela flyter på. Vi har full kontroll och en överblick över alla delar, och ser till att alla får den information som behövs. På så sätt kan ni tryggt lämna över ansvaret till oss, så att ni kan lägga tiden på annat.

System anpassat efter er

Vi analyserar hur era behov ser ut och skapar ett belysningssystem utefter det. Vårt team lyssnar gärna till era önskemål så att belysningen blir så som ni vill ha den. Det trådlösa system som planeras upp ska passa er. På Vadsbo har vi kompetensen för att skapa belysning som ökar er trivsel och förenklar er vardag.

Vårt team ser till att er belysning passar den stämning ni vill få till, och den känsla ni vill bygga. Belysning i alla dess former har vi full koll på, därför kan vi ge användbara råd som guidar er till ett lyckat slutresultat.

Framtidssäkert system

Trådlös styrning är framtiden. Med oss på Vadsbo får ni en enkel lösning som gör trådlös belysning möjligt. Som ert projektstöd tar vi även kontakt med elektriker och alla andra parter, så att ni inte behöver. Som din partner finns vi alltid nära till hands. Vi anordnar möten, arrangerar, planerar och får det hela att röra sig framåt.

Smart belysning för kontor, små butiker och stora byggnader

Här på Vadsbo planerar vi små som stora projekt. Oavsett om det handlar om ett trådlöst belysningssystem för ett gym, en skola, ett stort kontor eller något helt annat, så hjälper vi er gärna. Vi har erfarenheten som krävs för att skapa trådlösa system som passar alla typer av lokaler eller byggnader.

Vikten av rätt belysning

Optimalt ljus kan bidra till att öka produktivitet och motivation, och göra det enklare att arbeta. Det kan även öka bekvämligheten och förbättra ergonomin på er arbetsplats. Behagligt ljus kan även bidra till rätt stämning och skapa en stämningsfull atmosfär.

Vi är en Casambi partner

Casambi är Europas snabbast växande belysningslösning som med stor flexibilitet, hållbarhet och stabilitet gör det möjligt med anpassad, smart och trådlös belysning. Vi är Casambis certifierade partner här i Sverige och jobbar hela tiden med att sprida detta digitala och effektiva trådlösa belysningssystem.

Trådlös styrning av er belysning direkt från valfri enhet

Casambi appen gör det enkelt för er att styra er trådlösa belysning direkt från en mobil eller platta. Ha kontroll över alla olika funktioner och få en smidig överblick i appen. Casambi appen är lättanvänd, snyggt designad och hjälper dig att spara tid med smarta funktioner.

Skapa tidseffektiva scener för alla tillfällen

Kombinera olika funktioner till en komplett scen. Justera antal lampor tända, ljusstyrka, ljustemperatur, ljusfärg och mycket annat. Skapa flera olika scener för olika tillfällen och olika platser, namnge sedan dessa kombinationer för att sedan snabbt kunna klicka igång en scen vid rätt tidpunkt. Det här gör att ni inte behöver justera ljuset manuellt utan kan få optimalt ljus för varje tillfälle med bara ett klick.

Automatiserad belysning och dimring

De scener som du skapat och andra smarta lampor du har kan du ställa in så att de automatiskt sätts på vid en viss tid. Då behöver du inte ens sätta igång en scen, utan det görs helt automatiskt.

Dygnsrytm och dagsljuskompensering

För ett naturligt ljus ställ in dygnsrytm på appen. På så sätt följer dina lampor ljustemperaturen på dagsljuset för att ge ett behagligt ljus dygnet runt. Dagsljuskompensering är också en bra funktion för att dra ner på energiförbrukningen och se till att ni hela tiden har tillräckligt med belysning. Dagsljuskompenseringen gör så att belysningen anpassas efter mängden dagsljus som kommer in i byggnaden och skapar en bra balans.

Smidig manuell justering vid behov

Skulle det behövas kan du självklart justera ljuset manuellt, utan att använda dig av automatisering eller scener. Då kan du använda alla olika funktioner såsom ljusfärg och dimring precis hur du vill.

Modernt, trådlöst och smidigt

Trådlös styrning innebär att det inte behöver dras en massa sladdar och göras rum för knappar och liknande. Du har istället mer eller mindre allt du behöver direkt i appen. Vart ni än är i byggnaden kan ni justera belysningen i olika rum. På så sätt kan ni se till att ljuset är optimalt anpassat för alla olika situationer, och att er belysning inte drar mer energi än vad som är nödvändigt.

Ett hållbart belysningssystem

Automatisering, scener, dimring och smidig justering, gör allt att det är lättare att dra ner på energiförbrukningen. Casambi appen öppnar möjligheten till mer hållbar belysning. Smarta lampor och trådlös styrning gör även att det går åt mindre material vid installation.

Varför välja VADSBO?

  • En smidig helhetslösning
  • Med under hela resan
  • Ni får ett kompetent team som har koll på allt med belysning
  • Sparar tid och effektiviserar
  • Engagerade och lösningsinriktade

Hör av dig till oss

Vårt team här på Vadsbo hjälper er gärna att fixa optimal belysning. Med trådlös styrning och ett smart belysningssystem blir det simpelt att få till trevlig belysning för alla tillfällen. Med oss får ni proffs med er hela vägen.

Kontakta oss idag så hjälper vårt team er att ta er belysning till en ny nivå!

Top