fbpx

En trådlös strömbrytare för ert projekt

Med oss på Vadsbo får ni en smidig och effektiv helhetslösning för ert belysningsprojekt. Vi designar, utvecklar och säljer trådlösa ljusstyrningslösningar för projekt av olika slag. Vårt team skapar anpassade lösningar som passar just era behov. Bland mycket annat kan vi skapa ett system med en trådlös strömbrytare som förenklar vardagen.

Kontakta oss idag så hjälper vi er!

En analys över vad ni behöver

Vi gör en ordentlig analys över era behov och hur er vardag ser ut, så att vi kan skapa ett belysningssystem som är anpassat efter er. När ni har belysning som fungerar smidigt för det ni behöver den till, bidrar det till en bekväm miljö.

Oavsett om det är ett belysningssystem till en padelhall, ett kontor, en större byggnad, en skola, ett gym eller något helt annat så hjälper vi er gärna. Vi har lång erfarenhet av olika typer av belysningslösningar och hjälper er med att hitta rätt lösning för er.

Vi är ert team från start till slut

Vi är med er under hela projektet och tar hand om alla olika delar. Vi tar ansvar, leder projektet framåt och kommer med råd och tips. Vårt team jobbar engagerat med att ge er smarta lösningar och professionell vägledning i alla delar av projektet. Vi tar kontakt med alla involverade, planerar, organiserar, bokar in möten och agerar som ert projektstöd.

Trådlös och smidig belysning är vår grej. Vi hjälper er att nå ett snyggt och praktiskt resultat som passar er vardag. Vi har lång erfarenhet inom belysning och vet precis vad som krävs för att skapa ett belysningssystem som möter alla olika behov.

Vikten av rätt belysning

Med anpassad belysning kan ni få till rätt atmosfär och känsla. Belysning är mer än bara praktisk för arbete, det kan även skapa passande stämning för olika aktiviteter. På ett kontor kan bekväm och snyggt designad belysning bidra till att öka motivationen och trivseln på arbetsplatsen.

Olika lokaler och byggnader har olika behov när det gäller antal lampor, sättet de styrs på, ljusstyrkan, antal strömbrytare, ljustemperaturen och mycket annat. Det här tar vi hänsyn till när vi bygger upp ett trådlöst system som passar er.

Fördelarna med en trådlös strömbrytare

Med en trådlös strömbrytare blir det en okomplicerad installation. Den trådlösa strömbrytaren kan placeras i princip vart som helst och kräver inte att det dras kablar och sladdar.

Simpel och minimalistisk

Våra trådlösa strömbrytare Mpress är batterilösa och har en snygg och minimalistisk design. Denna trådlösa strömbrytare kan styra antingen separata ljuskällor eller flera stycken samtidigt, beroende på vad ni är i behov av.

Håll nere knappen på er strömbrytare för att enkelt dimra belysningen efter vad ni önskar. Mpress finns i en enkel tryckknapp med två poler, eller en dubbel tryckknapp med totalt fyra poler. Den finns även i flera olika färger.

Ökad miljövänlighet

När ni väljer en trådlös strömbrytare går det inte åt lika mycket material vid installation. Våra trådlösa strömbrytare är även lätta att använda för att dimra ljuset, vilket gör att du utan problem kan dra ner på din energianvändning.

Sammankoppla med Casambi

I princip alla våra produkter går att koppla ihop med appen Casambi för digital styrning, däribland våra trådlösa strömbrytare. Med Casambi blir det enkelt för er att justera belysningen i er lokal eller byggnad.

Skapa scener

Med Casambi kan ni bygga ihop färdiga scener som ni lätt kan klicka igång vid rätt tillfälle. En scen i appen är en kombination av olika lampor, vald ljusstyrka, anpassad ljustemperatur och ljusfärg som tillsammans bildar en enhet. Sätt ihop olika scener för olika tillfällen och namnge dem i appen, så att ni kan få optimal belysning med bara ett klick. På så sätt behöver ni inte stå och manuellt justera belysning för olika situationer, utan ni kan bara sätta igång en scen som redan är optimalt anpassad för denna situation.

Automatiserad belysning

Det går även att via Casambi automatisera er belysning helt och hållet. Välj tider som olika scener ni valt ut, sätts igång. På så sätt behöver ni inte ens klicka igång olika scener, utan allt sköts helt automatiskt och ger er optimalt ljus under alla tider under dygnet.

Dagsljuskompensering

Med dagsljuskompensering ser systemet hela tiden till att ljuset är tillräckligt i relation till ljuset utomhus. Så att det varken blir för ljust eller för mörkt inomhus. När det kommer in en stor mängd solljus i lokalen, behövs det exempelvis inte lika hög ljusstyrka på lamporna. Dagsljuskompensering hjälper dig att dra ner på din energianvändning och bli både mer ekonomisk och mer miljövänlig.

Dygnsrytm

Om ni väljer att ställa in dygnsrytm på era lampor kan ni få till ett behagligt och naturligt ljus under hela dagen. Med dygnsrytm ställs belysningen in så att den passar det naturliga ljuset utomhus, så att ljuset inomhus varken upplevs för vitt eller gult. Automatiserade inställningar på belysningen ger er trevligt och balanserat ljus under alla tider på dygnet.

Många kontor, restauranger och andra kunder väljer att köpa in en platta som de kan använda till att justera belysningen. På så sätt finns det en tillgänglig enhet där ni kan få en bra överblick av lokalen eller byggnadens belysning och justera efter behov. Casambi appen gör belysningen enkel.

Vi kan stora projekt

Vi har lång erfarenhet av att sköta stora och enorma belysningsprojekt av olika slag. Vi driver på projektet, tar kontakt med alla olika parter och ser till att vi hela tiden närmar oss ett slutresultat. Vi på Vadsbo agerar som ert projektstöd och finns där under hela resan.

Varför välja Vadsbo?

  • Ni sparar tid och förenklar
  • En smidig helhetslösning
  • Ett kompetent team som är med under hela projektet
  • Lång erfarenhet inom trådlös belysning
  • Certifierad Casambi-partner i Sverige

Vänd er till oss för ett smart belysningssystem med trådlös strömbrytare

Ordentlig belysning och smarta system gör stor skillnad. Vi hjälper er gärna med att få till trådlös belysning som bara funkar. En trådlös strömbrytare med hög standard gör det möjligt. Med Vadsbo blir belysningsprojekt okrångligt.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med projektet!

Top