fbpx

Trådlös belysningsstyrning som förenklar

Här på Vadsbo tänker vi modernt. Att justera belysningen i olika utrymmen ska vara enkelt. Med trådlös belysningsstyrning kan du skifta mellan olika belysningslägen med bara några klick direkt i mobilen. Sätt rätt stämning och fyll behov, utan krångel. Vi på Vadsbo hjälper dig gärna med att hitta rätt belysningssystem för just dina utrymmen.

Kontakta oss idag så planerar vi din belysning!

En helhetslösning för ditt projekt

Överlåt planeringen åt oss. Oavsett om det handlar om belysningsstyrning för restauranger, en padelhall, gym, kontor, skola eller något helt annat, så hjälper vi dig gärna med att hitta bästa möjliga lösning för era behov.

Vi är med från start till mål, hela projektet igenom. Vi sätter oss in i vad det är ni behöver genom en noggrann behovsanalys av er verksamhet och dess vardag. Sen planerar vi, tar fram förslag och skapar ett belysningssystem som passar er. Vårt team tar kontakt med alla olika parter som är involverade och driver fram en lösning som möter behoven och håller sig inom budget. Sen finns vi där ända tills projektet är avslutat.

Ert projektstöd

Vi har tekniska lösningar, ger vägledning och är ert projektstöd. Vi är alltid drivna att hitta belysningslösningar som sparar tid, pengar och är bättre för miljön. Projektet blir flexibelt, och du har individer som är kunniga inom belysning som stöttar hela vägen fram.

Vi är din partner

På Vadsbo har vi lång erfarenhet inom belysningsstyrning och vet precis hur vi skapar lösningar som förenklar och ökar komforten. Vi tänker nytt, arbetar annorlunda och sätter dig som kund i fokus. Tillsammans här på Vadsbo jobbar vi hårt för att designa energieffektiva och smidiga belysningssystem för era utrymmen.

Kostnadseffektivt

Med trådlös belysningsstyrning via Casambi kan ditt projekt spara in mycket pengar. Det blir inte en massa timmars jobb med att göra hål i väggar, klippa kablar, hålla på med flexslangar, osv. Den enkla styrning som Casambi erbjuder gör även att du utan problem kan dra ner på din energiförbrukning och minska utgifterna.

Trådlös styrning direkt från mobilen

Vi är en certifierad Casambi-partner för marknaden här i Sverige. Att planera belysningen för projektet trådlöst är smidigt, nytänkande och framtidssäkert. Med Casambi-appen kan du styra hela belysningen direkt från mobilen. Några få klick och så kan du ändra känslan i ett rum eller enorma utrymmen.

Skapa scener

Scener är kombinationer av olika ljusstyrkor, färger och lampor som du själv designar till en hel scen. Du kan sen namnge dina scener så att du kan välja att sätta på en med bara ett tryck direkt i appen. När scenen väljs tänds de lampor du valt i den ljusstyrka och färg du tidigare ställt in. Du slipper behöva tänka, välja och justera i stunden, allt är redan ordnat för optimal belysning för just detta tillfälle.

Dimring & dygnsrytm

Bekvämt och helt okrångligt. Genom Casambi kan du göra belysningen för din verksamhet optimal genom funktionen med dagsljuskompensering. När solen går ner stärks ljuset på inomhusbelysningen för att kompensera, och när solen är uppe sänks ljusstyrkan för att inte slösa på energi i onödan. På så sätt har du den mängd ljus som behövs samtidigt som funktionen drar ner på energiförbrukningen.

Du kan också välja att din belysning går efter dygnsrytmen, så att ljustemperaturen ändras under dagen. På så sätt blir din belysning naturlig och behaglig.

Automatiserad belysning

Ställ in så att belysningen, dimringen eller scenerna sätts igång helt automatiskt. Då behöver du inte ens använda appen. Du kan också ställa in funktionen astrour så att belysningen följer solens upp- och nedgång. Belysningssystem ska göra vardagen enklare och skapa en skön atmosfär för alla närvarande.

Trådlös styrning för många olika typer av enheter

Använder du Casambi till exempelvis ett café eller en restaurang kan det vara ett smart alternativ att välja att ha appen i en gemensam platta. Då kan alla anställda lätt justera belysningen från en tillgänglig enhet. Appen fungerar precis lika bra på en platta som i mobilen.

Säker och pålitlig belysningsstyrning

Casambis trådlösa styrning är inte beroende av att ditt WiFi-nätverk är stabilt och säkert, utan kan styra dina smarta lampor helt utan någon internetanslutning. Hela belysningsstyrningen och dess lampor är baserad på smart mesh-teknik vilket gör att i fall någon del av systemet skulle krångla, så påverkar det inte prestandan på resten av belysningen. Det är i väldigt få fall som systemet behöver någon typ av internetuppkoppling, vilket markant ökar dess säkerhet.

Hållbart och miljövänligt

Att du använder dig av trådlös belysningsstyrning innebär att det går åt mindre material under projektet, vilket i sin tur minskar projektets miljöpåverkan. Ett framtidsfokuserat sätt att fixa belysningsstyrning. Det enkla sättet att justera belysning och automatisera ljusstyrka efter behov gör även att din belysning som helhet kan dra mindre el. Hur mycket energi du gör av med är upp till dig.

Varför välja Vadsbo till ert projekt?

  • En smidig helhetslösning
  • Vi stöttar genom hela projektet
  • Stor kunskap inom allt med belysning
  • Anpassade system och personlig service
  • Sparar tid
  • Fokus på hållbarhet

Hör av dig till oss

Gör ditt projekt okomplicerat. Lägg över ansvaret med belysningen på oss, vi är din smarta lösning. Med trådlös belysningsstyrning till ditt projekt skapas en modernt, hållbart och simpelt sätt att anpassa belysningen efter din verksamhets behov. Vi gör belysningsstyrning till något enkelt.

Kontakta oss idag så hittar vi en lösning till ert projekt!

Top