fbpx

Styra belysning direkt från mobilen

Att styra belysning i olika utrymmen ska vara enkelt. Med rätt system, planering och produkter kan det bli möjligt. Vi på Vadsbo planerar belysningssystemet till ditt projekt och är med under hela processen. Vi gör det okrångligt att få belysning perfekt anpassat efter din verksamhet.

Kontakta oss idag så planerar vi belysningen till ert projekt!

Vårt team planerar din belysning

Oavsett vad för typ projekt det är ni håller på med så hjälper vi er gärna. Vi har planerat anpassade belysningssystem i bland annat padelhallar, gym, kontor, skolor och äldreboenden. Vi sätter oss in i vad det är ni behöver genom en noggrann behovsanalys av er verksamhet och hur er vardag ser ut. När vi vet vad era behov och önskemål är kan vi planera en belysning som möter era behov, förenklar er verksamhet och håller sig inom budget.

Att anlita oss till ditt projekt är en smidig och tidseffektiv lösning. Vi tar kontakt med alla olika involverade parter och ser till att vi hela tiden rör oss mot mål. Vårt team driver fram lösningar och är hela tiden ett närvarande stöd. Här på Vadsbo har vi alltid dig som kund i fokus och vi lägger stort värde vid god service i alla lägen.

Vi förenklar ditt projekt

Vi på Vadsbo har lång erfarenhet inom belysningsstyrning och vet precis hur vi kan hitta den allra bästa lösningen för ditt projekt. Som projektstöd hela vägen igenom sticker vi ut på marknaden och jobbar annorlunda. Vi tror på smart belysning och att det ska vara enkelt att styra belysning helt trådlöst.

Casambi-appen gör det enkelt att styra belysning

Justera dimringsnivå, ljustemperatur, tänd och släck specifika lampor, ändra färg och mycket mer, direkt i Casambi-appen. Med några få klick kan du ändra stämningen och behovsanpassa belysningen. Allt från belysning i ett mindre rum till riktigt stora utrymmen kan du finjustera.

Du kan välja att styra belysningen direkt i din mobil, eller från någon annan enhet. Casambi belysningen går även att styra från flera olika enheter, utan problem. Äger du en restaurang kan du exempelvis välja att styra belysning från en gemensam Ipad eller liknande, för simpel styrning för alla anställda.

Gör belysningen till en kombinerad scen

Skapa en passande stämning genom att välja vilka lampor som ska vara tända, nivå på ljusstyrka, ljustemperatur och färg. När du satt ihop en passande kombination kan du namnge denna scen, så att du utan problem kan hitta och klicka igång den i appen. Då slipper du i stunden fundera på hur du ska ha det och justera ljuset fram och tillbaka. Med bara ett litet klick skapas istället en hel atmosfär.

Designa flera olika scener så att du har några att välja mellan. Skapa scenerna för olika tillfällen, händelser för din verksamhet och tider på dagen. Då designar du intressanta utrymmen som sätter rätt stämning för rätt tillfälle.

Automatisera din smarta belysning

Du kan ställa in så att en hel scen sätts igång vid ett viss klockslag, eller att en viss lampa tänds vid en viss tidpunkt. Med automatisering förenklar du ytterligare och slipper sätta igång något alls.

Dagsljuskompensering och dygnsrytm

Med funktionen dagsljuskompensering drar du nytta av det naturliga solljuset under dagen. På så sätt använder du inte mer el än vad du verkligen behöver och drar ner på din energiförbrukning. Ställer du in dygnsrytm så följer din belysning solens naturliga temperatur på ljuset och ger dig ett behagligt ljus under hela dagen. Du behöver inte göra någon ändring själv, utan allt sköts automatiskt.

Ett pålitligt system

Casambis system behöver inte kommunicera med dina smarta lampor genom en router eller gateway, utan systemet sköts utan uppkoppling till ditt WiFi-nätverk. Belysningen är säker från online-hot då det är väldigt sällan som själva systemet behöver en uppkoppling till internet. Casambi belysningen är byggd på kvalitativ och trygg meshteknik, vilket gör systemet stabilt. Skulle mot förmodan någon enhet gå sönder, fungerar resterande delar av belysningssystemet helt opåverkat. Hela belysningen är byggd med säkerhet i fokus, så du kan känna dig fullständigt trygg med Casambi.

Hållbart och energieffektivt

Väljer du vår plan för belysning gör du ditt projekt mer modernt, hållbart och ekonomiskt. Du slipper lägga pengar och tid på en massa arbete med kablar och hål i väggar. Du kan även använda dig av en mindre mängd material när du väljer trådlös belysning, vilket gör ditt projekt mer miljövänligt. De genomtänkta och lättanvända funktioner som appen Casambi erbjuder gör även att du utan problem kan välja inställningar som gör din belysning mer energieffektiv. Att använda mindre el är också det miljövänligt och ekonomiskt.

Varför välja oss?

  • Personlig hjälp ända från start
  • Kunnigt team som är med hela vägen
  • Planerar efter just era behov
  • Fokus på hållbarhet, energieffektivitet och förenkling
  • En helhetslösning som sparar tid

Hör av dig

Här på Vadsbo hjälper vi dig gärna med att fixa så att ni enkelt kan styra belysningen i era olika utrymmen. Vårt proffsiga team skapar en genomtänkt plan som är helt anpassad efter er, så att belysningen passar in perfekt i er verksamhet. Med bra belysning blir det mesta enklare.

Kontakta oss idag så fixar vi smart belysning till ert projekt!

Top