fbpx

Smidig närvarofunktion för ditt belysningssystem

Ett anpassat belysningssystem med närvarofunktion kan vara nästa steg för din belysning. En närvarofunktion till ditt belysningssystem gör att din byggnad blir mer energieffektiv och hållbar, samtidigt som du ökar bekvämligheten. Vi på Vadsbo har lång erfarenhet av belysningssystem och vet precis hur vi kan skapa ett system som förenklar din vardag.

Kontakta oss idag för hjälp med din belysning!

Vad är en närvarofunktion?

En närvarofunktion kan integreras i ditt belysningssystem. En närvarofunktion styr när lampor tänds och fungerar helt automatiskt. Närvarofunktionens sensor känner av rörelse och tänder endast lamporna när det är någon i utrymmet.

En närvarofunktion gör att belysningen inte är tänd när ljuset inte behövs, utan lamporna tänds endast vid rörelse. Närvarofunktionen ökar även bekvämligheten då du aldrig behöver tänka på att tända lamporna, utan allt sköts automatiskt.

En optimal funktion för många utrymmen

Närvarofunktion är en idealisk funktion för många olika typer av utrymmen och företagslokaler där människor ofta kommer och går, exempelvis i padelhallar, gym, skollokaler eller på allmänna toaletter. Det är i sådana utrymmen och lokaler lätt att belysningen står tänd mycket mer än vad som är nödvändigt. Sådan elförbrukning är något som drar pengar hela tiden, helt i onödan.

Ökad säkerhet genom belysning med närvarofunktion

Närvarofunktion är även optimalt för ökad säkerhet på olika ställen. Detta eftersom belysningen tänds så fort sensorn detekterar rörelse. Det här kan vara smart att ha utanför viktiga byggnader för att minska risken för stöld, inbrott eller vandalisering. Belysning med närvarofunktion kan även göra att din personal känner sig mer trygg om de jobbar sent på kvällen.

Integrera en energieffektiv närvarofunktion i ditt belysningssystem

Att ha en närvarofunktion integrerat i ditt belysningssystem gör din byggnad mer energieffektiv och hållbar. Du sparar energi dagligen, eftersom belysningen endast är tänd vid behov. Detta bidrar till sänkta elräkningar och gör din byggnad mer ekonomisk.

Förbättra ditt image

Att du har miljövänliga funktioner, såsom exempelvis en närvarofunktion, i din byggnad eller lokal, kan bidra till att kunder, samarbetspartners och andra besökare får en positiv bild av din verksamhet. När du anstränger dig för att göra din byggnad miljövänlig kan det göra att din verksamhet sticker ut i mängden.

Ett anpassat belysningssystem är lösningen

Belysning gör mycket för trivsel, produktivitet och humör. Det är därför viktigt att du lägger fokus på belysningen på kontor, gym, skolbyggnader, butiker eller andra typer av företagslokaler som du har ansvar för. Du vill att människor som spenderar tid i dessa utrymmen ska känna sig inspirerade och ha bästa möjliga förutsättningar.

Kvalitativ belysning som är anpassad efter aktivitet kan göra ögonen mindre trötta och öka välbefinnandet. Belysning som är optimal för olika typer av aktiviteter kan även förbättra prestationen. En förbättrad arbetsmiljö med ett anpassat belysningssystem kan även göra anställda mer nöjda med sin arbetsplats.

Vi designar, utvecklar och stöttar

Anpassade belysningssystem är vår grej. Vi analyserar vardagen i utrymmet och ser efter vilka olika behov och önskningar som finns. På så sätt kan vi skapa ett belysningssystem som förenklar vardagen, ökar bekvämligheten och blir till en snygg del av inredningen. Vi designar och utvecklar ett system som är praktiskt, snyggt och passar er.

Vårt team på Vadsbo har stort driv, hittar lösningar och ger dig personlig hjälp. Vi ger er vägledning och råd för att ni ska få ett belysningssystem som är optimalt för er. Vårt team blir ert projektstöd under hela projektet. Vi tar kontakt med alla olika parter, har koll så att alla får den information de behöver, strukturerar upp och ser till att projektet går framåt. Med oss kan du känna dig trygg, vi har koll på läget och ser till att allt flyter på smidigt.

Vänd dig till oss för proffshjälp och vägledning

Vi på Vadsbo kan belysning. Vi hjälper dig gärna med att skapa ett belysningssystem som passar dina behov och önskningar. Med rätt belysning kan du få till ett trevligt utrymme som folk trivs i.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig genom att skapa ett optimalt belysningssystem!

Top