fbpx

Smidig frånvarofunktion för er belysning

Vi fixar smarta belysningssystem med praktiska lösningar. Här på Vadsbo är vi fullt engagerade i att skapa optimala belysningssystem för våra kunder. Vi har lång erfarenhet inom belysning och vet precis hur vi skapar system som ger det resultat som ni är ute efter. Vårt team fixar exempelvis gärna ett belysningssystem som har en smidig frånvarofunktion.

Kontakta oss så hjälper vi er!

Vi fixar frånvarofunktion till ditt belysningssystem

Belysning som har en smart frånvarofunktion genom olika typer av sensorer är ofta ett mycket smart val. Perfekt som tillägg till ett belysningssystem för att göra belysningen ännu mer självgående. Sensorerna kan styra en ljuskälla, flera lampor eller en hel belysningsscen.

Spara energi med sensor

Belysning som har funktioner för frånvaro kan hjälpa er att dra ner på energiförbrukningen och bli mer ekonomiska. Speciellt bra är det med en frånvarofunktion på belysningen när det gäller lokaler eller byggnader såsom exempelvis gym eller padelhallar. Ställen där folk kommer och går och där det under vissa tider kan vara helt tomt. Har ni då sensorer som sköter belysningen kan ni spara energi och samtidigt öka besökarnas känsla av lyx.

Ökad bekvämlighet

Det känns trevligt och smidigt med belysning som tänds och släcks automatiskt efter behov. Sensorer med funktion för frånvaro kommer sannolikt att vara uppskattat av alla som använder era lokaler eller byggnader.

Från analys till fullständigt belysningssystem

Vi gör en analys över hur era behov ser ut och ser över hur era lokaler används dagligen. Tack vare vår ordentliga analys kan vi skapa ett belysningssystem som är helt anpassat efter er. Med rätt belysning som passar perfekt för de aktiviteter som sker i er lokal kan ni få en ökad bekvämlighet och trivsel i er lokal.

Vi designar och utvecklar ett belysningssystem till er som håller en hög standard. Vårt team är fyllt av kunskap, erfarenhet och expertis inom belysning och sensorer. Vi är engagerade i att hitta smarta lösningar till ert belysningssystem. Med oss får du professionell hjälp, vägledning och rådgivning under hela projektet.

Belysning och sensorer sammankopplat med Casambi

I princip alla produkter som vi tar fram till våra belysningssystem fungerar problemfritt ihop med Casambi. Med Casambi appen kan ni styra all belysning direkt i mobilen eller någon annan digital enhet.

Bygg scener

Skapa kombinationer som ger perfekt ljus för olika tillfällen. Bygg så kallade scener där ni väljer vilka lampor som ska vara tända, anpassar ljusstyrka, justerar ljustemperatur och ljusfärg till en optimal kombination. Dessa scener kan ni sedan namnge i appen, så att ni enkelt kan klicka igång rätt scen för rätt tillfälle. Med anpassat ljus för olika aktiviteter kan ni öka trivseln och motivationen för fokuserat arbete på exempelvis en arbetsplats eller skola.

Förenklande automation

I Casambi appen går det även att ställa in så att olika lampor eller scener sätts igång vid vissa tider. På så sätt behöver ni inte göra något alls, utan appen sköter allt åt er. Scenerna ni sedan innan skapat sätts igång precis när ni vill och ger era lokaler rätt atmosfär och stämning.

Vårt team tar fram rätt sensor för er

Det finns flera olika typer av sensorer som vi kan använda i ert belysningssystem. Vårt team hjälper er att hitta en som passar era behov och önskningar. Det finns exempelvis vattentäta och tåliga sensorer som passar perfekt för utomhusbruk, och det finns även en del skillnader på sensorerna beroende på hur stort utrymme de ska användas på.

Dagsljuskompensering

I våra belysningssystem använder vi ofta sensorer som har inbyggd dagsljuskompensering. Det här gör att er belysning inte drar mer energi än vad som är nödvändigt. När det kommer in mycket solljus i rummet sänks ljusstyrkan på belysningen, och när solen går ner anpassar sig ljusstyrkan så att det blir ett behagligt och tillräckligt ljus. Det här gör att ni alltid får perfekt ljus, oavsett tid på dygnet.

Närvarodetektering

Många sensorer har närvarodetektering vilket gör att den kan detektera om det är någon i rummet. Detta är tack vare att den är så pass känslig och kan detektera närvaro i alla delar av utrymmet. Närvarodetektering gör att belysningen släcks om det inte är någon i rummet.

Förbättrad ergonomi

Optimal belysning gör stor skillnad. Det kan göra det enklare att arbeta, lättare att fokusera och framför allt öka bekvämligheten. Ett belysningssystem som är anpassat efter er verksamhet kan göra er lokal, som exempelvis en arbetsplats, ett kontor eller kanske en skola, mer ergonomisk.

Experter på stora projekt

Vi är vana att ta hand om stora och enorma belysningsprojekt. Vårt team tar ansvar, leder projektet framåt och tar kontakt med alla involverade. Vi håller ihop projektet och ser till att få till ett kvalitativt slutresultat för er som kund. Vi har alltid fokus på vad som är bäst för er och bygger upp ett system som ni trivs med.

Projekt ska vara snabba. Därför jobbar vi på och ser till att allt sköts effektivt och proffsigt. Vi är flexibla, lätta att ha kontakt med och lägger stor vikt vid att projektet flyter på smidigt.

En perfekt kombination

Använd smarta lampor, automatisera belysningen via appen och ha sensorer i ditt belysningssystem. På så sätt får ni belysning som bara fungerar utan att ni behöver styra den. En perfekt kombination som sparar tid och förenklar tillvaron.

Varför välja Vadsbo?

  • Lång erfarenhet inom belysning
  • Smidig helhetslösning med kompetent team
  • Projektstöd som driver hela vägen till projektets slut
  • Team som jobbar effektivt och hittar lösningar
  • Smidig och personlig kontakt

Vi hjälper er med belysningen

Belysning har stor effekt. Vi på Vadsbo hjälper er gärna med att få till optimal belysning för er lokal eller byggnad. Vi är med er under hela projektet och finns där för att ge professionell rådgivning. Med oss får ni ett belysningssystem med frånvarofunktion anpassat efter er.

Kontakta oss idag för professionell hjälp med belysningen!

Top