fbpx

Vi designar ett belysningssystem med korridorfunktion

En korridorfunktion kan vara lösningen. Det ger dig en ökad säkerhet, gör din belysning mer hållbar och sänker din elräkning. Vi på Vadsbo har lång erfarenhet inom belysning och vet precis hur vi skapar ett belysningssystem som passar dina behov.

Kontakta oss idag för hjälp med att få till ett optimalt belysningssystem!

Vad är en korridorfunktion?

En korridorfunktion är en funktion som kan läggas till i ditt belysningssystem. Korridorfunktionen gör att belysningens ljusstyrka kan hålla en viss procent när det inte är någon närvarande i utrymmet. Det här gör att belysningen aldrig är helt släckt, utan den är bara dimrad. När någon sedan kommer in i utrymmet kan ljusstyrkan öka. Ljusstyrkan kan öka till en viss bestämd procent eller så tänds belysningen helt när det är någon närvarande.

Förbättrad säkerhet med korridorfunktion i din belysning

En korridorfunktion är perfekt för korridorer och andra utrymmen där människor inte rör sig hela tiden. Vissa ställen med lite aktivitet kanske du inte vill ha helt släckta på grund av säkerhetsskäl och då är en korridorfunktion optimal. En korridorfunktion kan göra att exempelvis personal känner sig mer säkra på sitt arbete. Det kan även bidra till mindre risk för stöld, inbrott och vandalisering.

Hållbar belysning

Att ha en korridorfunktion integrerad i ditt belysningssystem gör även din lokal eller byggnad mer miljövänlig och hållbar. Detta eftersom en korridorfunktion gör att din belysning inte står tänd konstant med en hög ljusstyrka. Korridorfunktionen drar alltså ner på din totala energiförbrukning. En korridorfunktion är därför även ekonomisk och gör att du får sänkta elräkningar.

Att du har miljövänliga funktioner på ditt kontor eller i din företagslokal kan förbättra din verksamhets image. Miljövänliga funktioner såsom korridorfunktion visar att du värdesätter hållbarhet och har ett miljömedvetet tänk.

En ökad bekvämlighet

En korridorfunktion ökar bekvämligheten i din lokal eller byggnad. Ingen behöver tänka på att tända eller släcka utan ljusstyrkan är optimal och anpassas automatiskt. Små saker som detta kan göra att folk trivs bättre och imponera på kunder, partners eller besökare.

Belysning kan påverka positivt eller negativt

Belysning gör mycket för stämning och atmosfär i en lokal. Det kan även påverka produktivitet och humör. Handlar det om ett belysningssystem på exempelvis ett kontor är det viktigt att belysningen inte tröttar ut ögonen på de som jobbar där. Det är även viktigt att ljusstyrkan är tillräckligt hög så att det är lätt att ha motivation och jobba produktivt.

På olika ställen i din byggnad eller lokal kan du behöva ha olika typer av belysning. Vi hjälper dig gärna att få till rätt belysning för olika sorters aktiviteter eller för olika tider på dygnet.

Korridorfunktion för företag eller brf

Vi på Vadsbo är vana att jobba med stora som små företag och bostadsrättsföreningar. Vi hjälper er gärna med att få till ett optimalt belysningssystem som har en smart korridorfunktion i vissa delar av din byggnad.

Vi designar ett anpassat belysningssystem

Belysning som är anpassat efter aktivitet kan ge positiva effekter såsom ökad effektivitet och förbättrat humör. Vi på Vadsbo kan designa och utveckla ett belysningssystem som passar just dina behov och önskemål. Vi gör en ordentlig analys på hur vardagen ser ut i din lokal eller byggnad, allt för att se hur vi kan möta de olika behov som finns. Vi vill med hjälp av belysningssystemet förenkla din vardag och ge dig en smidig och praktisk lösning.

Vi hittar lösningar

Vårt team här på Vadsbo älskar att hitta smarta lösningar som gör ditt belysningssystem så optimalt som möjligt för dig. Vi ger dig vägledning och råd så att du genom din belysning kan få till en trivsam atmosfär. Vi är med dig genom hela belysningsprojektet och ser till att allt går framåt. Vi kontaktar alla olika parter, ser till att alla har den information de behöver, organiserar och ser till belysningssystemet blir som du vill ha det. Vi på Vadsbo blir ditt projektstöd.

Du kan känna dig trygg med att anlita oss. Vi lyssnar på dina önskemål och har full koll på läget. Vi ser till att allt går som det ska, så att du kan fokusera på annat.

Kontakta oss för proffshjälp

Här på Vadsbo kan vi belysning. Vi hjälper dig gärna med att få till ett belysningssystem som förbättrar din vardag och gör livet enklare.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med din belysning!

Top