fbpx

Smart belysning till ditt projekt

Smart belysning är svaret. Snabbt, smidigt och enkelt kan du justera den smarta belysningen i allt från ett litet rum till olika enorma utrymmen. Vårt team är med er under hela projektet och hjälper er att planera belysning som passar just er verksamhet. Vi gör belysning enkelt.

Kontakta oss idag så planerar vi smart belysning till ditt projekt!

En enkel lösning

Lägg över ansvaret med belysning på oss. Oavsett om du behöver belysning till ett projekt på en padelhall, en restaurang, ett gym, en skola, ett kontor eller något helt annat, så hjälper vi dig gärna. Vi gör en ordentlig behovsanalys utifrån din verksamhet och dess vardag, så att vi kan planera belysningssystemet med era behov i fokus. Vi har också god kontakt med dig som kund så att vi kan möta era önskemål.

Vi är med från början till slut. Vårt team tar också kontakt med alla olika parter som behövs och ser till att projektet med smart belysning hela tiden rör sig framåt. Exempelvis tar vi kontakt med elektriker och ser till att alla får den information som behövs för ett gott arbete. Vi planerar, strukturerar och projektleder, så att allt blir så smidigt som bara möjligt för dig som kund.

Vi planerar smart belysning till ditt projekt

Oss kan du lita på, vi har full koll på belysning. Här på Vadsbo har vi alltid fullt fokus på kunden och värderar god service högt i allt vi gör. Vi vägleder er till genomtänkta beslut och är alltid drivna att hitta riktigt bra lösningar för just ert projekt. När ni har rätt stöd i ryggen blir det enkelt att få till smart belysning som möter behoven. Med oss kan du känna dig trygg, vi har koll på läget.

Styr belysningen direkt från mobilen

Med Casambi-appen har du alla olika belysningsfunktioner direkt i mobilen. Ändra ljusstyrka, dimra, justera färg, automatisera belysning och mycket mer.

Dimra och följ dygnsrytmen

Dimra din smarta belysning och skapa en passande atmosfär för olika tillfällen. Du kan också välja funktionen dagsljuskompensering för att se till att din belysning hela tiden håller sig på en bra nivå. Då ger din belysning tillräckligt med ljus när solen går ner, och går inte utöver det som behövs när det redan kommer in solljus i utrymmet. På så sätt kan du dra ner på din energiförbrukning och samtidigt ha ett behagligt ljus inomhus hela tiden.

Med funktionen dygnsrytm så följer belysningen solens naturliga ljustemperatur under dagen. Vilket ger ett trevligt ljus under dagens alla timmar.

Designa flera olika scener

Designa din egen scen genom att kombinera olika lampor, nivå på ljusstyrka, ljustemperatur, färg och mycket mer till en trevlig enhet. Namnge sedan denna scen så att du lätt kan hitta den och sätta igång den till rätt situation eller tid på dagen i din verksamhet. När alla olika funktioner är inställda på rätt nivå och sparade, behöver du inte lägga en massa tid på att fundera och justera i stunden, allt är redan uttänkt och anpassat. Med bara ett litet klick i appen så tänds alla lampor i den inställning som du tidigare valt ut.

Genom scener blir det enkelt att få anpassad belysning för olika tillfällen. Med rätt ljusstyrka och ljustemperatur kan du bygga upp en passande stämning som smittar av sig.

Timer och automatiserad belysning

Dina scener och andra smarta lampor kan ställas in på timer och tändas och släckas automatiskt. Belysningen i dina utrymmen kan därför följa din verksamhets behov under dagen utan att du behöver lägga någon tanke på det själv. Smidigt och tidseffektivt.

Stabil, trygg & smart belysning

Casambis belysningssystem är inte beroende av hur stabilt eller säkert ditt wifi-nätverk är, utan kommunicera med dina smarta lampor utan någon router eller liknande. Det är vid ytterst få tillfällen som systemet behöver ha en internetanslutning, vilket gör belysningen skyddad från olika typer av online-hot. Casambi är byggt på meshteknik, vilket gör att vid det osannolika tillfälle att någon liten enhet i belysningen slutar fungera, så kan allt annat fungera helt som vanligt.

Dra ner på utgifter och öka miljövänlighet

Smart belysning genom Casambi sänker kostnaderna. Med trådlös styrning av belysningen blir det inte en massa timmars arbete med kablar, hål i väggar och annat fix. Smart belysning gör att det går åt mindre material till din projekt, vilket är bättre för miljön. Casambis användarvänliga funktioner gör också så att du kan sänka energiförbrukningen på dina smarta lampor och vara mer miljövänlig på det sättet.

Varför välja Vadsbo?

  • Lösningsdrivna och kundfokuserade
  • Mycket erfarenhet
  • Med hela projektet igenom
  • Kunniga individer
  • Smart lösning som sparar tid

Kontakta oss idag för ett smidigt projektstöd

Med smart belysning gör du ditt projekt mer hållbart, modernt och energieffektivt. Vi planerar belysningen till ditt projekt, så du kan lägga tiden på annat. Belysning som är direkt anpassad efter era behov gör stor skillnad.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med din smarta belysning!

Top