fbpx

Dags att skaffa smart belysning hemma?

Vi hjälper dig med smart belysning för hemmets alla aktiviteter. Gör ert hem mer bekvämt och hembonat med förenklande belysning. Här på Vadsbo har vi full koll på allt inom trådlösa belysningssystem. Vi hjälper er att skapa en mysig atmosfär där alla kan trivas.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att få till belysningen där hemma!

Smarta lampor för smarta hem

Belysning är ofta a och o i att sätta rätt stämning. Att kunna ändra detta snabbt och enkelt för att få passande ljus är mycket värdefullt. När du har ordentlig belysningsteknik där hemma av hög kvalitet kan det här bli möjligt. Smart belysning hjälper dig att få vardagen att rulla på helt krångelfritt.

Vi kan belysning

Trådlösa belysningssystem är vår grej. Vi älskar att hitta smarta lösningar för ditt hem och andra stora projekt. Vi designar, utvecklar och säljer, det enda du behöver göra är att beställa. Oavsett om det handlar om belysning till ditt hem, ditt kontor, ett flertal butiker eller något helt annat hjälper vi dig gärna.

Belysningssystem har vi lång erfarenhet av. Med oss och våra produkter kan du känna dig helt trygg, vi har full koll på läget.

Gör hemmet bekvämt med Casambi

Från en app direkt i mobilen kan du styra hela hemmets belysning. Appen Casambi gör att du med bara några få klick kan du ändra ljusstyrka, färgdimra, ställa in timers och mycket annat. Alla ljuskällor, vägguttag, LED-lister, garageportar och mycket mer, styr du helt trådlöst. Vi på Vadsbo är certifierade Casambi-partners här i Sverige.

Förenkla med automatiserad belysning

Du kan ställa in en automatisk astrour för att få ljuset i hemmet att följa solens upp och nedgång. Då får du ett naturligt och harmoniskt ljus för alla tider på dygnet. Du sparar även på energi då du inte har det ljusare hemma än vad du behöver.

Med automatiska ljusinställningar för olika tider på dygnet kan du göra hemmet så bekvämt som bara möjligt. Ställ in olika scener för varierande ljussättningar under dagens gång, eller för speciella tillfällen. Exempelvis en scen för filmkväll, en scen för mysig middag och mycket mer. Dessa scener kan du sedan göra helt automatiserade så att de ändras utefter en timer. Då sätts utvalda lampor igång med önskad ljusstyrka eller stängs av, helt efter din personliga scen. Med olika scener blir det enkelt att snabbt anpassa stämningen och växla mellan olika belysningslägen.

Dimring av olika slag

Med dimring och färgdimring kan du sänka eller höja ljusstyrkan helt beroende på situation. Starkare ljus för läxläsning? Inga problem. Mysigt varmt ljus för en dejt? Heller inga problem. Med våra blåtandsstyrda och Casambi anpassade tryckdimrar kan du enkelt styra precis hur du vill. Med Casambi gör du detta direkt i mobilappen.

Tidsinställd belysning & dygnsrytm

En inställd dygnsrytm i Casambi gör att färgtemperaturen på ljuset i hemmet ändras under dagen. Den här rytmen kan du göra helt inställd efter hur du vill ha det i ditt hem. Dygnsrytmen kan ge dig ett trevlig cirkadiskt ljus i alla dina utrymmen. Du kan också kombinera den här funktionen med dagsljuskompensering för att vara mer energieffektiv.

I Casambi kan du skapa flera olika dygnsrytmer som du exempelvis kan ha för olika dagar. Allting går dessutom att göra helt automatiskt.

Smart belysning & smarta lampor – anpassat efter dig

Våra belysningssystem är flexibla så att du kan ställa in din belysning där hemma helt efter dina preferenser. Vi har inte bara smarta funktioner genom Casambi appen, utan också genom våra olika produkter. Alla våra produkter är skapade av hög kvalitet och är designade för att vara alltigenom smidiga. Här på Vadsbo skapar vi produkter som på bästa sätt kan nå dina behov.

Kontakta oss för support

Som kund hos oss kan du enkelt få hjälp så att allt fungerar helt felfritt. Alla vardagar har vi tillgänglig support för hjälp med alla våra produkter och system. Supporttjänsten finns där om det skulle dyka upp några problem eller frågetecken.

Gör vardagen enklare med smart belysning där hemma

Här på Vadsbo har vi ett stort utbud av smart teknik som är kompitabel med Casambi-appen. Vi har bland annat olika kopplingsboxar, sensorer, smarta brytare och blåtandsstyrda tryckdimrar. Med våra produkter i ditt hem kan du enkelt styra och automatisera belysningen i hela hemmet.

Produkterna vi utvecklat och designat säljs av flera olika återförsäljare här i Sverige, och även internationellt. Exempelvis kan du köpa våra produkter på Ahlsell, Elektroskandia, Elkedjan och många fler ställen.

Varför välja Vadsbo?

  • Smart belysningsteknik för alla delar av livet
  • Certifierad Casambi-partner
  • Kvalitetsprodukter skapade för att fungera med Casambi-appen
  • Ett seriöst bemötande och ordentlig service

Börja använda Vadsbo redan idag

Vi tar ditt hems belysning till en ny nivå. Med Vadsbos smarta system kan du uppleva en smidig vardag. Våra produkter kan hjälpa dig att skapa en trevlig miljö där hemma, utan en massa fix och krångel. Smart belysning är lösningen.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att göra ditt hem ännu hemtrevligare!

Top