fbpx

Smart belysning för ert kontor

Smart belysning tar ert kontor till en ny nivå. Här på Vadsbo ger vi er en helhetslösning för er belysning, så att ni kan spara tid. Vi projektplanerar, analyserar era behov och ser till att allt verkställs. Vare sig det gäller ett litet eller massivt kontor så hjälper vi er gärna genom att utveckla, designa och sälja innovativa ljusstyrningslösningar.

Kontakta oss idag så planerar vi smart belysning till ert kontor!

Vi är ert projektstöd

Vårt team här på Vadsbo guidar er gärna till en smart lösning för just ert kontor. Vi gör en behovsanalys över er verksamhet, dess behov och er vardag, för att se exakt vad för belysningssystem ni behöver. Vi lyssnar även till era önskemål och har er med i hela processen, så att ni får det som ni vill ha det.

Som ert projektstöd stöttar vi med tekniska lösningar och bred kunskap inom belysning. Vi strukturerar upp projektet, organiserar och planerar, så att ni kan fokusera på annat. Vi tar kontakt med alla som behövs och ser till att alla får den information som behöver. Vi ser till att projektet hela tiden går framåt och är med hela vägen fram.

Vi planerar smart belysning till ert kontor

Vi ser till att ert belysningssystem möter era behov och förenklar era arbetsdagar. Här på Vadsbo arbetar vi flexibelt och har alltid fokus på kunden. Våra medarbetare är lösningsorienterade, och ger ordentligt stöd och kompetent vägledning.

Belysning i olika former är något vi har hållit på med länge. Vi har full kontroll på läget och vet precis hur vi ska få till bästa möjliga belysning för ert kontor. Med oss kan ni känna er fullständigt trygga.

Styr all belysning från en enhet

Genom appen Casambi kan du styra all belysning på kontoret genom en enhet. Exempelvis genom en mobil, platta eller liknande. Många företag väljer att köpa in en platta som de använder för att smidigt kunna styra belysningen när som helst.

Designa flera olika scener

En scen är en kombination av olika inställningar för ljusstyrka, ljustemperatur, antal lampor tända och en hel del annat. Med utvalda kombinationer som du sedan namnger kan du skapa olika sorters ljus och känsla för olika situationer eller utefter behov. Istället för att manuellt justera ljuset på kontoret kan du välja redan designade scener som ger dig optimalt ljus för varje tillfälle.

Dimring, dagsljuskompensering och dygnsrytm

Direkt från enheten kan ni dimra utvalda lampor för att skapa rätt atmosfär. Dimringen går även att göra i flera olika färger med smarta lampor. Det går även att genom appen ställa in så kallad dygnsrytm, vilket gör att allt ljus anpassas efter ljustemperaturen på dagsljuset. Det här gör att ljuset inomhus hela tiden känns behagligt och naturligt.

I appen går det även att välja dagsljuskompensering vilket gör att lamporna justerar ljuset beroende på om det finns mycket dagsljus som kommer in i byggnaden eller om solen har gått ner. På så sätt används inte mer ljus än vad som behövs, vilket kan sänka er energiförbrukning. Det gör även att ni alltid har tillräckligt med ljus på kontoret för att kunna arbeta produktivt, oavsett hur mycket solljus det finns.

Automatiserad belysning

Era designade scener och smarta lampor kan sättas på timer så att de helt automatiskt sätts på vid en viss tid. Det här gör att belysningen sköter sig själv helt och hållet. Vilket både förenklar och sparar tid.

Bli mer hållbar och spara energi

Valen ni gör med er kontorsbelysning har en inverkan på miljön och er energianvändning. Med trådlös och smart belysning går det åt mindre material till projektet, vilket är positivt ur en miljöaspekt. Smarta funktioner och automation genom Casambi gör även att ni kan dra ner på er energiförbrukning på kontoret.

Ergonomisk arbetsmiljö med smart belysning

Belysningen är en viktig del i att skapa en ergonomisk arbetsmiljö för alla medarbetare. Optimal belysning bidrar till att det blir lättare att arbeta och är positivt för allmänt välmående. Trevlig belysning på arbetsplatser ökar även bekvämligheten och gör lokalen mer trivsam.

Dålig belysning kan ge medarbetarna huvudvärk, öka tröttheten och göra ögonen ansträngda. Det kan till och med göra så att man får ont i ryggen om man behöver sitta på ett oergonomiskt sätt för att få optimal belysning. Både för stark eller för svag belysning kan ge en negativ inverkan.

Rätt belysning för ert kontor

Efter att ha analyserat behoven på er arbetsplats får ni ett belysningssystem som är utvecklat och designat utefter vad ni behöver. Kontorsbelysning har flera olika behov i olika situationer och i delar av kontoret, därför är Casambis flexibilitet och valmöjlighet mycket värdefullt. Välj olika scener beroende på vad ni ska arbeta med eller ändra ljuset manuellt för att det ska bli optimalt för varje unik situation. Med rätt belysning skapas en bekväm arbetsplats med trevlig atmosfär.

Vi fixar smart kontorsbelysning för optimala arbetsplatser

Med ett kompetent team som kan projektleda, styra och planera blir det enkelt att uppdatera kontorsbelysningen. Olika arbetsplatser har olika behov, därför ger vi personliga råd och förslag som är anpassade efter hur vardagen på ert kontor ser ut. Belysningen ska vara optimal för alla medarbetare och ska bidra till att skapa en miljö där alla trivs, blir inspirerade och får en ökad produktivitet. Rätt kontorsbelysning ska det göra det lättare att arbeta.

Det går även att göra planer för installationer av häftiga lampor och system som skapar pampiga lokaler. Tillsammans med er kan vi planera ett belysningssystem som ger rätt känsla och som känns unik för ert företag. Att arbeta på ett kontor som har bra ljus för fokus och cool design kan öka medarbetarnas trivsel på arbetet.

Varför välja VADSBO?

  • Vi har många års erfarenhet inom belysning
  • Arbetet är kundfokuserat
  • Alltid hjälpsam problemlösning utefter era behov
  • Effektiv helhetslösning
  • Du sparar tid och förenklar

Kontakta oss idag så planerar vi er belysning

Med smart belysning på ert kontor har ni rätt belysning för alla tillfällen. Vi på Vadsbo hjälper er gärna med att fixa ett belysningssystem anpassat efter just ert kontor och era behov.

Kontakta oss idag så hittar vi en bra lösning för er!

Top