fbpx

Projekt

Våra produkter som tillhör Casambi-systemet belyser bland annat restauranger, kontor, katedraler, gym, shoppingcenter över hela Europa. Här samlar vi referensprojekt där du kan se hur man kan skapa enkla, snygga och funktionella belysningslösningar. Finn inspiration och stjäl idéer!

Vill du synas här? Har du som elektriker installerat stiliga lösningar så gör vi gärna en intervju och lägger upp era företagsuppgifter som referens. Glöm inte heller att vi står bakom dig om du behöver hjälp med att planera eller göra ditt projekt startklart. Vi bollar dig fram till den ultimata lösningen för just ditt projekt. Läs mer om Startklar här.

Kontorskomplex

Det upptar ett helt kvarter i Stockholms innerstad, det gigantiska kontorskomplexet Garnisonen. Under försommaren 2019 genomfördes ett pilotprojekt, där fastighetsägaren i en lokal på 800 kvadratmeter ville prova ett nytt koncept för styrning och kontroll av belysning.

Läs artikeln här

Mat & kultur

Här kommer det fyllas på med fler och fler projekt där Casambis och Vadsbos produkter är med och skapar stämningsfull och funktionell belysning. Just nu visar vi två projekt från England samt Australien. Glöm inte höra av er om ni har frågor eller vill ha hjälp med att ro ert projekt i hamn. Vi hjälper gärna till.

Projekt: Restaurang
Top