fbpx

Vi rekryterar inom Tekniskt projektstöd till Vadsbo LightTech AB

Tjänst: Tekniskt projektstöd
Omfattning och arbetstid: 100%, tillsvidare. Kontorstider.
Plats: Högsbo, Göteborg
Start:  Snarast möjligt
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Bli en del av oss på Vadsbo LightTech

Välkommen till Vadsbo LightTech, en passionerad aktör inom belysningslösningar! Vi är stolta över att ha varit en del av belysningsbranschen i över 30 år som fortsätter att driva innovation och kvalitet i alla projekt vi gör. Vi värdesätter samarbete, transparens och nytänkande. Vi utvecklar, designar och säljer ljusstyrningslösningar för stora och smarta projekt. Vi har arbetat tillsammans med projektledare, elektriker och armaturtillverkare i över 20 år och är en känd vän inom belysningsstyrning, dimring & LED.  Vi är certifierad Casambi-partner för den svenska marknaden.

Vill du vara med och bygga framgångar?

Vi söker nu efter vår framtida kollega inom Backoffice! Vi ser fram emot att träffa dig som är en engagerad och service minded lagspelare som vill utveckla vår projektaffär i nära samarbete med våra säljare och kunder. Tillsammans skapar vi ökat värde för våra slutanvändare!

Om rollen som tekniskt projektstöd

Att arbeta som tekniskt projektstöd hos oss innebär att du med stort eget ansvar och engagemang  stöttar vår projektförsäljning i att synliggöra värdet av tekniken för våra kunder, partners och slutanvändare. Som “spindeln i nätet” är du en avgörande länk i samarbetet och utvecklingen mellan Teknik, Sälj och Kund.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att;

  • Arbeta offertförberedande genom att leverera tekniska lösningsförslag.
  • Tillsammans med dina kollegor på sälj vara delaktig och proaktiv i kund- och projektmöten för att skapa förtroende och trygghet i våra leveranser.
  • Arbeta proaktivt i projekteringen med att ta fram information för att komma vidare i projekten.
  • Stötta säljare och kunder i frågor kring lösningar gällande bolagets produkter och tjänster.
  • Bygga långsiktiga kundrelationer genom mässor, events och utbildningar.

Placeringsort är kontoret i  Göteborg.  Du rapporterar till produktchef Anton Melani.

Vad vi söker

Vi söker dig som vill arbeta i en roll där du får kombinera ditt stora intresse för teknik, utveckling och service! Troligtvis har du erfarenhet från tekniskt arbete i en proaktiv och kundorienterad roll där du också hämtar din energi. Du har intresse och förståelse för försäljning och att skapa kundvärde. Ditt flexibla förhållningssätt gör att du trivs i en entreprenöriell miljö. Meriterande är om du har erfarenhet av att ansvara för egna leveranser med tydliga deadlines.

Ansök direkt!

I denna rekryteringsprocess samarbetar Vadsbo LightTech med Elin Mankert Agency. Sänd in din ansökan så snart du kan då urval sker löpande.

För frågor om tjänsten hör gärna av dig till rekryteringskonsult Elin Mankert, elin@mankertagency.se alt 0723-200761.

Vi ser fram emot din ansökan!

ANSÖKAN TILL: elin@mankertagency.se skriv ”Projektstöd Vadsbo” i rubrikraden.
SISTA ANSÖKNINGSDATUM
: 2023-05-28

 

Top