fbpx

#4 – fördel Casambi

#4 Casambi är robust.

Jämfört med Wi-Fi-baserade system för belysningskontroll, som är beroende av hur tillförlitligt ditt Wi-Fi-nätverk är, är Casambi inte beroende av en router eller gateway för att kommunicera med dina ljuskällor. Och eftersom Casambi inte kräver någon internetanslutning, förutom när du länkar till flera nätverk eller uppdaterar firmware, innebär det att det skyddas mot online-hot. Det går givetvis att använda en stationär Gateway eller på annat sätt styra din belysning på distans. Det är enkelt!

Casambi skapar ett självorganiserande och självåterställande nätverk med armaturer och kontrollenheter. Intelligens distribueras över nätverket – vilket innebär att resten av systemet anpassar sig och fortsätter att fungera om något går sönder eller ändras. Casambi är avsiktligen robust.

Top