fbpx

#4 – saker som skiljer Casambi från andra lösningar för belysningskontroll

#4 Casambi är robust.

Casambi skapar ett självorganiserande och självåterställande nätverk med armaturer och kontrollenheter. Intelligens distribueras över nätverket – vilket innebär att resten av systemet anpassar sig och fortsätter att fungera om något går sönder eller ändras. Casambi är avsiktligen robust.

Jämfört med Wi-Fi-baserade system för belysningskontroll, som är beroende av hur tillförlitligt ditt Wi-Fi-nätverk är, är Casambi inte beroende av en router eller gateway för att kommunicera med dina lampor, så det finns en enda felpunkt. Och eftersom Casambi inte kräver någon internetanslutning, förutom när du länkar till flera nätverk eller uppdaterar firmware, innebär det att det skyddas mot online hot.

Top