fbpx

Vi vann Red Dot Award: Product Design 2021

Vi är stolta över att kunna meddela att vi med sladdimmern CD50 vunnit Red Dot Award’s internationella utmärkelse i kategorin Produktdesign.

Red Dot är ett internationellt prestigefullt pris för hög designkvalitet. Den internationella juryn ger den här eftertraktade kvalitetsstämpel endast till produkter med en enastående design. […] Aldrig förut har det varit med så många tävlande produkter och varumärken som i år.” skriver Red Dot.

Under utvecklingen av CD50 har vårt fokus legat på att leverera en ren design-produkt med funktionalitet och kvalitet. Det smidiga stilrena vredet i samspel med helhetens nätta utseende har uppenbarligen gett resultat.

Vårt team på produktutveckling är stolta och hela Vadsbo gläds verkligen av utmärkelsen. Även innan CD50 vann har produkten varit en storsäljare i framförallt Sverige. Senare i juni kommer Red Dot att offentliggöra vinnarna genom en digital utställning.

Top