fbpx

Vi söker ny säljare söderut

Är du redo för en spännande utmaning kantad av framtidens ljusstyrnings- lösningar och jakten på stora affärer? Vi tänkte väl det. Vadsbo utvecklar, designar och säljer trådlösa ljusstyrningslösningar för såväl enorma som mindre projekt inom LED. Vi finns med i projektet från start till mål och vägleder genom hela processen. Självklart skapar vi enbart grymma produkter och lösningar som vi också själva vill använda. Kunderna rankar våra produkter som världsklass, något som borde passa en säljare med höga ambitioner likt dig själv. Tillsammans med Oddwork söker vi nu en hungrig fältsäljare till Skåneregionen. Är det du? Klicka här för att komma till komplett annons och ansökan.

START: Omgående
PLATS: Skåneregionen – där du bor och utgår från
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön och rörlig ersättning
KONTAKT: Talent Manager Philip Bendroth, philip@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-10-30

OM TJÄNSTEN SOM FÄLTSÄLJARE
Som vårt lysande belysningsproffs kommer du att nosa upp hisnande byggprojekt, nätverka och driva säljprocesser mot beslutsfattare i Skåneregionen. Med våra banbrytande ljusstyrningslösningar i portföljen och förmågan att identifiera kundens helhetsbehov tar du sikte på de stora affärerna – alltid med dina kollegor på innesälj, support och marknad ett samtal bort. Måndag till torsdag gasar du längs den skånska slätten för att träffa såväl nya som väletablerade kunder (fredagar är vanligtvis bokningsdagar då du utgår ifrån ditt hemmakontor). Här finns möjlighet att välja mer kreativa vägar till affärerna, vilket vi ser som en styrka. Padel-match, ölprovning eller kanske hästridning med kunden? Om du kan påvisa resultat är det bara din fantasi som sätter gränserna.

VI SÖKER DIG SOM…
…drivs av tävlingsinstinkt och resultat. Om du mot förmodan inte når dina mål är din naturliga approach: gör om – utvecklas – bli ännu bättre. Vi tror att du upplevs som en trevlig och tillmötesgående person som alltid ser lösningar och går över eld för att dina kunder ska bli så nöjda som möjligt. Du hungrar efter utveckling, relationer och affärer och du kommunicerar på ett tydligt sätt vad gäller status, deadlines och stöttning från teamet runt dig.

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG:

  • Tidigare erfarenhet av försäljning på fältet med goda resultat i bagaget
  • Positivt om du tidigare arbetat med lösningsorienterad försäljning
  • Du har kvantiteten i blodet. Favoritmorot: hårt slit – stor belöning
  • Såväl du som ditt körkort är självgående och du är som framtidens bilar: självdriven
  • Du tror på att kunskap, nyfikenhet och lyhördhet är nycklar till att vara den bästa säljaren
  • Du har ett tekniskt intresse och en förkärlek för smarta lösningar
  • Meriterande? Om du kommer från branschen (ex. grossist eller elinstallatör) och/eller har ett etablerat kontaktnät
  • Bor i och utgår från Malmö med omnejd

VAD VADSBO ERBJUDER DIG
Vi är ett gäng på tolv starka, snabbfotade teknikfantaster. Vi drivs av flexibilitet och tror stenhårt på korta beslutsvägar. Det är när utvecklingsmöjligheterna finns inhouse och när vi är nyfikna på tekniska trender som vi blir snabba på att ta fram nya lösningar. Därmed hoppas vi ofta få se dina idéer och ditt glada sinne på kontoret i Göteborg. Och en gång i kvartalet ser vi också till att ses hela gänget och byta idéer mellan alla fältsäljare men också, bara må och ha det gött. För att du ska kunna bli Skåneregionens bästa fältsäljare förses du såklart genast med dator, telefon, skrivare och bil.

 

Top