fbpx

Är du vår nya marknadsassistent?

Vi söker dig som pratar flytande Indesign, Illustrator och Photoshop, har öga på layout och samtidigt gillar varierande arbetsuppgifter på en marknadsavdelning där vi alla är spindlar.

Bolag: Vadsbo LightTech AB, www.vadsbo.net
Tjänst: Marknadsassistent
Omfattning: 100%, vikariat 13 månader
Plats: Göteborg
Längd: Start oktober 2020, slut november 2021
Lön: Fast lön

Är du den lättsamma och trygga grafiska formgivaren som är bred och flexibel nog att anta rollen som marknadsassistent? Du har hittat rätt! Hos det varma gänget på Hilma Anderssons gata bjuds det gött tjöt till kaffet. Yes – glada kollegor som trivs presterar bättre, tror vi. Sedan början av 90-talet har vi successivt och systematiskt utvidgats till att bli den smarta belysningsstyrnings- och dimringskompisen med lösningarna vi själva vill använda. Nu vill vi välkomna dig som drömmer om en vardag i en varierande roll med ett passionerat och hjälpsamt gäng. Ansök nu eller tipsa en go vän!

Om tjänsten som marknadsassistent

Välkommen till Vadsbo, där det rådande klimatet är föränderligt, miljön börsnoterad, lösningarna uppkopplade och stämningen öppen och otyglad. Kan du hjälpa oss hålla ställningarna under tiden vår grymma grafiker/marknadsassistent är föräldraledig? På Vadsbo blir du marknadsansvarig-Elins högra hand, men spelar med hela laget. Rollen omfattar allt från förpackningskonstruktion, layout av mallar, problemlösande av hur PDF blir formulär i olika system för våra kollegor, skriva och designa catchy [digitala] annonser till att hantera alla produkter på vår hemsida, designa/formulera pedagogiska lathundar för appfunktioner, skissa manus för animerade instruktionsfilmer så väl som att skriva pressreleaser på svenska och engelska. Vi letar helt enkelt efter en riktigt flexibel fena som vet att hen är bred i sina kompetenser.

Inställning är allt?

Man kan alltid lära sig nya saker så vi söker framförallt rätt person. Personlighet och inställning kan vara allt? Vi söker dig som har en lysande förmåga att vara dig själv! Vi söker dig som är driven, lösningsorienterad, ser svar där andra ser svårigheter, är bra på att jobba i lag samtidigt som att vara ansvarig projektledare inte är några svårigheter. Vi behöver dig som är ok med att rycka in där du behövs – för det gör vi alla här! Prestigelöshet och konstruktivt frågvis är egenskaper som hyllas här.

Våra önskemål är att du:

  • Är grafiskt utbildad (eller självlärd) och helt självgående i InDesign, Illustrator, Photoshop.
  • Har öga för layout och förstår vikten av pedagogiska installationsmanualer.
  • Tycker om att göra layout annorlunda i en belysningsbransch som ger utrymme för det.
  • Är en tydlig kommunikatör gällande status, deadlines, hjälp.
  • Skriver felfri och flytande svenska och engelska.
  • Kan rycka in lite varsomhelst där dina skills behövs på bolaget.
  • Är service minded och tycker det är trevligt med kund- och leverantörskontakt.

Vad Vadsbo erbjuder dig

Hos oss blir du en del av ett engagerat och positivt gäng där det alltid bjussas på kämparvilja och trevlig stämning, både till fredagsfrukosten och aktiviteter utanför jobbet. Glada kollegor presterar bättre! Här hjälps vi åt och tar varandras kaffemuggar på vägen mot diskmaskinen, så att säga. På kontoret i Högsbo industriområde erbjuds du eget ljust kontor i en fräsch nybyggd våning med glasväggar och mycket yta. På marknad arbetar vi utefter komplett grafisk profil, kommunikationsplan och jobbet är gjort gällande varumärkesanalys och målgruppsanalys – allt finns för att du enkelt ska veta vad du ska göra, varför och hur. Men vi önskar så klart din nyskapande touch och dina berikande idéer. Försäkringar, friskvårdsbidrag och tjänstepension finns på plats, liksom en uppmuntran att utveckla såväl dig själv som din roll. Välkommen!

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra från dig.

ANSÖKAN TILL: [email protected], skriv ”marknadsassistent” i rubrikraden.
KONTAKT
: Marknadsansvarig Elin Bengtsson 0736-71 47 59, för frågor om tjänsten.
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-08-24

 

Top