fbpx

Ljuskontroll för alla oavsett längd, höjd, rörlighet.

Kablar är passé. Sätt sina brytare EXAKT vart du vill. En i barnens egna höjd i deras rum? Där brytare faktiskt behövs på gruppboenden? Bra till hands liggandes på bordet på äldreboendet? Så bra är det. Med tejp eller inte tejp.

Mpress är en batterilös och energiutvinnande blåtandsbrytare med en eller flera tryckknappar som kan paras till ett Casambi- nätverk. Mpress klarar 100 000 tryck och har en räckvidd på 10m. Med Mpress så behövs ingen kraftförsörjning eller kablage för att skicka styrsignaler till valda armaturer.

Mpress tryckknapp/tryckknappar kan styra individuella armaturer/ljuskällor, grupper av armaturer/ljuskällor, alla armaturer/ljuskällor i ett nätverk, scener och animationer. Det går även att hålla inne en tryckknapp för att dimma armaturer/ljuskällor.

Mpress levereras i två varianter: Pure White anpassad för Elko ramsystem och Signal White anpassad för Exxact ramsystem.

Top