fbpx

Med anledning av läget som råder.

Hej vänner

Vi hoppas innerligt att ni alla mår bra utefter omständigheterna som råder. Precis som alla ni, är vi på Vadsbo oroade över utvecklingen gällande Covid-19 och det är viktigt att vi alla hjälps åt.

Vi har öppet som vanligt och följer noga läget och de riktlinjer som svenska myndigheter uppmanar oss alla att följa.

Vad vi gör

  • Vår belysningsstyrning supporteras väldigt bra på distans. Inga fysiska möten behövs för att sätta dit trådlösa belysningssystem. Ring oss på 031 – 23 56 00 så löser vi det galant tillsammans!
  • Inför planerade utbildningar och besök till er kommer våra kollegor vara noga med att avboka mötet om hen inte känner sig frisk. Vi vill gärna att du som kund tänker på samma sätt. På så vis är vi lite extra omtänksamma om varandra.
  • Många av våra medarbetare arbetar just nu hemifrån men svarar likväl alltid i supporttelefonen, tel 031 – 23 56 00.
  • Vi uppmuntrar alla att i dessa tider bli mer digitala för att föra våra verksamheter framåt och vi håller gärna utbildningar och möten via digitala plattformar, till exempel Skype eller Teams.
  • Ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har frågor eller behöver teknisk support. Vi kan hjälpa till med mycket via telefon. Ni når oss även genom Instagram, Facebook och LinkedIn.

Ta väl hand om er och varandra

Vadsbo

Top