fbpx

#1 – som skiljer Casambi från andra lösningar för belysningskontroll

Casambi är inte vilken produkt som helst när det gäller belysningskontroll – vi tror faktiskt att det är den viktigaste utvecklingen inom belysningskontroll på många år. Det här är vad som gör det unikt.

Casambi är helt annorlunda jämfört med belysningssystem som tidigare setts på marknaden. Vi har gjort om kontrollerna från grunden för att göra det enklare än någonsin att uppnå bästa möjliga resultat. Nedan följer sju saker som skiljer Casambi från andra belysningskontroller på marknaden.

#1 Casambi är universellt kompatibelt.

När vi säger att Casambi är universellt, menar vi det.

För det första bygger den på Bluetooth Low Energy, som kommer som standard med alla smartphones, surfplattor och smarta klockor.

För det andra finns det tusentals kompatibla armaturer, drivrutiner och kontrollkomponenter i ekosystemet Casambi Ready – och antalet ökar för varje dag som går. Det är det största Bluetooth-baserade belysningsekosystemet som finns. Som specificerare väljer du bara de produkter du vill ha, och så länge de är Casambi Ready kommer de att fungera tillsammans.

Inga om, inga men.

Casambi är integrerat i armaturer från tillverkare som ERCO, Zumtobel, Fagerhult, Targetti, Reggiani, Regent, Deltalight, Formalighting och många, många fler, tillsammans med kontrolllösningar i samarbete med Philips, OSRAM, Tridonic, EldoLED och andra komponenter från PLH, Vimar, EnOcean och Danlers, för att nämna ett fåtal. Det finns till och med en DALI-kontroller som kombinerar DALI2- och Casambi-funktionalitet som ett belysningsnätverk.

Alla tillverkare kan integrera Casambi i sina produkter, och de kommer alltid att vara 100% kompatibla med alla andra Casambi Ready-produkter på marknaden.

Top