fbpx

En månad kvar till Elfack

Nu är det mindre än en månad kvar till att Elfack (som fyller 50 år!) går av stapeln på Svenska Mässan i Göteborg.

Elfack är Nordens största mötesplats för belysningsindustrin. Vi på Vadsbo har varit på plats i så många år att vår marknadsansvarig inte ens kunde hitta bevis för hur många år vi funnits där. Men vi trivs på mässan och vill gärna fortsätta finnas där. Det är roligt att på hemmaplan i Göteborg mingla, göra affärer, knyta kontakter, hitta nya lösningar och framförallt få inspiration till högt och lågt. Det roligaste är att få ansikten på er kunder som vi genom åren pratat mycket med i telefon. I år kommer vi lansera en helt ny produkt, tjänst och nytta med vårt Casambi. VI berättar mer om någon vecka eller två. Stay tuned!

Klicka här för att komma till ditt kostnadsfria entrékort. 

Hoppas vi ses hos oss i monter F03:16, varmt välkomna!

Top