fbpx

Vi söker en go marknadsassistent

Just nu söker vi efter en grafiskt skillad marknadsassistent

Vi söker en go spindel i nätet – vart finns vår marknadsassistent?
Ansök innan 14 december 2017

Marknadsassistent för Vadsbo Transformatorer AB
Under första kvartalet 2018 går vår marknadsansvariga på föräldraledighet varpå vi behöver en lika energifylld ersättare. Därför söker vi nu dig som vill ha ett varierande arbete med mycket eget ansvar där du kommer arbeta tätt med bolagets VD och vara en spindel i nätet mellan alla avdelningar.

Vi söker en go kollega
Hos oss har vi en god stämning och det finns mycket skratt. Det betyder dock inte att vi har lite att göra! Tempot är tvärtom högt och det krävs både flexibilitet och stresstålighet hos den sökande. Som person är du positiv, strukturerad, noggrann och ser till att få saker gjorda i tid. Med dig händer det grejer. Du har ambitionen att bli en serviceinriktad del i Team Vadsbo och har förmåga att hantera många olika projekt och människor samtidigt. Arbetet är både självständigt och i samarbete vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och prestigelöshet. Här är vi som en liten altruistisk familj.

Det är meriterande om du:

…har utbildning och erfarenhet inom tex marknadsföring, kommunikation, upplevelseproduktion, projektledning eller layout/grafisk formgivning etc.
…har ett trevligt sätt och naturligt kan ta människor.
…har skinn på näsan och glimt i ögat.
…kan skilja på sak och person.
…har färdigheter eller intresse för teknik och ljusdesign.
…tycker att särskrivning är bedrövligt.

Tjänsten innebär…
Som marknadsassistent hos oss på Vadsbo kommer du vara ansvarig för att rätt marknadsmaterial finns tillgängligt för samtliga produkter i vår produktportfölj. Du kommer upprätta, underhålla och ombesörja all design och text som avser bolagets produkter, annonser, hemsida m.m. och säkerställa att korrekt material finns tillgängligt för alla säljare i digital och i tryckt form – allt i enlighet med vårt grafiska uttryck. Det innebär bl.a. att kontinuerligt uppdatera hemsida, sociala medier, skapa nyhetsbrev och vår trycksaksportfölj. Då bolaget verkar på de största branschmässorna i Sverige förväntas du bära ansvaret som helt ansvarig projektledare.

I tjänsten ingår följande arbetsområden med krav på nämnda programvaror:

–  Ansvara för bolagets sociala medier, hemsida, nyhetsutskick – Facebook, SiteSmart, MailChimp.
– Organisera och genomföra event och mässor – Word, Excel, SketchUp.
–  Producera trycksaksmaterial, digitalt marknadsföringsmaterial, banners – InDesign, Illustrator, Photoshop, PowerPoint.
– God språklig förmåga i tal som skrift både på svenska och engelska. Vi ser helst att du är allergisk mot stavfel.

Ansökan
Tjänsten är ett vikariat på 100% på minst 12 månader med start i januari 2018. Vi är i en expansiv fas så förhoppningen är att vikariatet övergår till en tillsvidareanställning. Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten så tveka inte att höra av dig. Maila ansökningsbrev och CV till vår marknadsansvariga senast den 14 dec 2017, märk med ordet MARKNADSASSISTENT i rubrikraden, tack.

Urval sker löpande så tveka inte att söka så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Elin Bengtsson, marknadsansvarig
Vadsbo Transformatorer AB
elin.bengtsson@vadsbo.net
tel: 0736-714759

Top