fbpx

Är du vår framtida tekniska innesäljare?

Vi söker nu med ljus och lykta efter en teknisk innesäljare med passion för service.

Vadsbo Transformatorer AB i Göteborg är ett innovativt bolag som utvecklar och tillverkar elektronikprodukter för smart styrning och drivning av LED-belysning med digitala drivdon, dimrar och styrsystem. Produkterna används främst av el-installatörer och projektörer vid renovering och nybyggnation samt som delkomponenter för professionella belysningsprodukter. Produkterna består av egenutvecklad kraftelektronik och mjukvara samt radio för t.ex. smart styrning med blåtand och smartphones.

Vadsbo är sen 20 år en etablerad leverantör av belysningsstyrning till elgrossister, gör-det-själv butiker och belysningsfabrikanter i Sverige och i större delen av Europa. Vadsbo sitter sedan i våras i nya fräscha lokaler i Västra Frölunda och är en del av Vadsbo Switchtech Group AB, som sedan 2016 är noterat på aktietorget.

Teknisk innesäljare med passion för service
Du kommer att arbeta tillsammans i ett etablerat säljteam i Sverige och stå för den avgörande länken mellan företagets kunder och leverans. Ditt arbete kommer att bestå i att arbeta nära Sveriges elgrossister, installatörer, återförsäljare samt företagets egna säljare. Du trivs bäst i att arbeta i grupp och du kommer att ansvara för företagets tekniska support, ordermottagning, upprätta ritningsunderlag, offerera på projekt och vara delaktig i kundaktiviteter och mässor. Bolaget är i en expansiv fas och i rollen förväntas du ta helhetsansvar för upplevelsen av företagets support till beställning med tillhörande återkoppling. Du kommer tillsammans med företagets försäljningschef ta fram nyckeltal och verka för integrering av dina arbetsuppgifter i företagets CRMsystem och vara behjälplig vid prospektering.

Kvalifikationer
Du har en teknisk utbildning på gymnasienivå, gärna inom el/elektronik och kunna läsa ritningar. Vidare har du relevant kunskap inom försäljning och/eller teknisk bakgrund inom elbranschen. Din bakgrund kan exempelvis vara som återförsäljare inom el/belysning eller elektriker. Meriterande är det om du tidigare arbetat som innesäljare, har elkonstruktörsvana eller erfarenhet av ljusplanering genom program så som DIALux

Personliga egenskaper
Du skall vara van vid att ta egna initiativ och det är viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på svenska och engelska då företaget har internationella kunder. Arbetet innebär mycket kundkontakt och du bör vara stresstålig, noggrann, utåtriktad, samt verka för nöjda kunder och ha en hög servicegrad.

Vi erbjuder
Vi skall fortsätta vår framgångsrika resa och utveckla framtidens ljusstyrningsprodukter. Vi är i början på vad vi tror kommer bli en otroligt rolig resa. Du kommer att arbeta med duktiga och engagerade medarbetare inom försäljning och marknadsföring. Inom branschen för ljus och ljusstyrning sker väldigt stora framsteg och företagets produkter ligger i framkant av teknikutvecklingen och kommer att göra så i många år framöver. Vi erbjuder ett flexibelt arbete med positiv atmosfär och där vi vet att din roll kommer göra en skillnad.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med förmåner och lön efter överenskommelse. Urval sker löpande. Placeringsort är Göteborg. Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten tveka inte att höra av dig. Skicka ansökan och ett personligt brev till vår kontaktperson nedan:

Henrik Lönner, Försäljningschef Vadsbo Transformatorer AB ansokan@vadsbo.net
0700-910340

Bolaget och kontaktpersonen vill inte bli kontaktade av rekryterings eller bemanningsbolag

Top