fbpx

Vi söker en elektronikkonstruktör!

Vi söker nu dig till tjänsten som elektronikkonstruktör för att stärka vårt utvecklingsteam. Som konstruktör kommer du designa och ta fram nya spännande produkter hela vägen från idé till produktion.

Vadsbo Transformatorer AB i Göteborg är ett innovativt bolag som utvecklar och tillverkar elektronikprodukter för smart styrning och drivning av LED-belysning med digitala drivdon, dimrar och styrsystem. Produkterna används främst av el-installatörer och projektörer vid renovering och nybyggnation samt som delkomponenter för professionella belysningsprodukter. Produkterna består av egenutvecklad kraftelektronik och mjukvara samt radio för t.ex. smart styrning med blåtand och smartphones.

Vadsbo är sen 20 år en etablerad leverantör av belysningsstyrning till elgrossister, gör-det-själv butiker och belysningsfabrikanter i Sverige och i större delen av Europa. Vadsbo sitter sedan i våras i nya fräscha lokaler i Västra Frölunda och är en del av Vadsbo Switchtech Group AB, som sedan 2016 är noterat på aktietorget.

Elektronikkonstruktör
Vi söker nu dig till tjänsten som elektronikkonstruktör för att stärka vårt utvecklingsteam. Som konstruktör kommer du designa och ta fram nya spännande produkter hela vägen från idé till produktion. Produkterna består av flera olika delar såsom hårdvara, mjukvara samt olika termiska och mekaniska lösningar som integreras. Konstruktionerna består även av både hög– och lågspänningselektronik, analog kraftelektronik, digitala styr– och reglersystem, realtids-OS och även radiokommunikation. Vi söker dig som är en kreativ problemlösare och vill ha ett flexibelt arbete med mycket utmaningar och eget ansvar där du blir en viktig del i vårt team.

Rollen
Som konstruktör hos Vadsbo kommer du vara delaktig i framtagning och genomförande av design, konstruktion, utveckling av mjukvara, testning och verifiering av funktioner och prestanda hos nya och befintliga produkter. Uppgifterna varierar och du kommer själv kunna utforma din roll efter intresse och kompetens. Stor vikt läggs vid eget ansvar och kvalitetskänsla.

Din kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom elektroteknik och några års erfarenhet från konstruktion av elektronik, kraftelektronik, reglersystem, analog elektronik, trådlösa system, realtids- OS, ARM Cortex eller embedded C eller liknande erfarenhet.

Din person
Vi söker dig som är:

– Engagerad, nyfiken och har en positiv attityd till problemlösning
– Har en stark drivkraft och en vilja att prestera
– Genuint älskar teknik och vill utveckla nya innovativa och spännande produkter

Söka
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med förmåner och lön efter överenskommelse. Urval sker löpande. Placeringsort är Göteborg. Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten tveka inte att höra av dig.

Skicka ansökan och ett personligt brev till vår kontaktperson nedan:
Henrik Lönner, VD Vadsbo Transformatorer AB
ansokan@vadsbo.net
0700 – 91 03 40

Bolaget och kontaktpersonen undanbeder att bli kontaktade av rekryterings- eller bemanningsbolag.

Top