”icon” 031-23 56 00  |  ”icon” info(@)vadsbo.net

  031-235600 e-mail ENG SVE

0

Favorit-ikon

0

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0kr

Till varukorgen-ikon

0

Tack Elmässan Norr!

Två framgångsrika dagar i Umeå är avslutade och vi är oerhört glada över att fått lära känna norra delen av vårt land mer.

Johan och Josef var våra goa gubbar som fanns på plats och representerade Vadsbo på Elmässan Norr 6-7 september. Under mässan visade vi våra vassa dimrar vriddimmern VD200, LD220, Blåtandsdimmern och Krondimmern samt LED-styrdonet SSW60WCM


Vi vill tacka alla er som kom och besökte oss i montern och vi hoppas att vi träffas igen. Har ni frågor är ni alltid välkomna att höra av er till oss! Kanske för att boka in en kostnadsfri utbildning?

Kram från Team Vadsbo

Vadsbo Transformatorer AB

Vadsbo utvecklar, designar och säljer ljusstyrningslösningar för LED samt produkter inom strömförsörjning. Bolaget är sedan länge ett väletablerat namn inom ljusreglering och dimring med sina marknadsdrivande och innovativa produkter och kund-erbjudanden. Vi erbjuder smart och intuitiv belysningsstyrning genom telefon eller andra smarta enheter.

Vadsbo LightTech

Vadsbo LightTech är vårat egna varumärke som omfattar Vadsbos belysningsprodukter så som den populära LCC serien. Vadsbo LightTechs syfte är att utbilda er i hur ni kan spara tid och pengar med den rätt utprovade kombinationen av dimmer, drivdon och ljuskälla. Detta görs kontinuerligt genom våra LightTech-utbildningar, kontakta oss för att boka upp en utbildning för dig och dina kollegor!

Nyheter & kampanjer

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter & kampanjer före alla andra.

Copyright © 2017 Vadsbo Transformatorer AB, all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies