”icon” 031-23 56 00  |  ”icon” info(@)vadsbo.net

  031-235600 e-mail ENG SVE

0

Favorit-ikon

0

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0kr

Till varukorgen-ikon

0

Tack!

Stort tack till alla er som besökte vår monter under Elfack i Göteborg.

Vi är jättenöjda med vårt deltagande på Elfack som ägde rum på Svenska Mässan förra veckan. Vi vågar nog påstå att det var en av våra mest lyckade mässor hittills och det var främst tack vare det entusiastiska mottagande vi fick. 

Under Elfack fokuserade vi främst på vårt nya drivdon SSW60 och det fick oerhört bra respons av er som besökte oss. Så stort tack för att ni kom förbi och pratade med oss!

Nästa mässa vi är med på är Elmässan i Stockholm den 18-19 september 2017.

Vadsbo Transformatorer AB

Vadsbo utvecklar, designar och säljer ljusstyrningslösningar för LED samt produkter inom strömförsörjning. Bolaget är sedan länge ett väletablerat namn inom ljusreglering och dimring med sina marknadsdrivande och innovativa produkter och kund-erbjudanden. Vi erbjuder smart och intuitiv belysningsstyrning genom telefon eller andra smarta enheter.

Vadsbo LightTech

Vadsbo LightTech är vårat egna varumärke som omfattar Vadsbos belysningsprodukter så som den populära LCC serien. Vadsbo LightTechs syfte är att utbilda er i hur ni kan spara tid och pengar med den rätt utprovade kombinationen av dimmer, drivdon och ljuskälla. Detta görs kontinuerligt genom våra LightTech-utbildningar, kontakta oss för att boka upp en utbildning för dig och dina kollegor!

Nyheter & kampanjer

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter & kampanjer före alla andra.

Copyright © 2017 Vadsbo Transformatorer AB, all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies