UA-89037246-1

  ”icon” 031-23 56 00  |  ”icon” info(@)vadsbo.net

  031-235600 e-mail ENG SVE

Styrmodulen sceneDOT möjliggör funktion för att lagra och återkalla upp till 4 scenarion. 4 knappar kan kopplas till modulen, en för varje scenario.  För optimalt resultat används lämpligen en 4–kanals lågvoltsbrytare. Scenario lagras enkelt på varje scenarioknapp genom att hålla inne knappen i ca 10 sekunder. För att memorera t.ex. ”Släck allt” funktion på knapp 1 släcker du förstycken manuellt alla belysningsgrupper med respektive enhets individuella kontroll. När all belysning är släckt håller du inne knapp 1 i 10 sekunder. Bekräftelse på lagrat scenario visas genom att all belysning blinkar.

Inställning för om enbart en specifik grupp eller om alla enheter på bussen skall lagra scenarion görs manuellt med vred. Man kan även ställa in vilken minnesposition (av 16 möjliga) varje knapp motsvarar. Gjord i dosformat för enkel placering i apparatdosa bakom tryckknapp.

Relaterade produkter

busDOT

17 381 25

LCC60MCM

79 842 88

MCMP

13 774 36

motionDOT

17 381 23

pushDOT

17 102 01

switchDOT

17 381 22
Vadsbo Transformatorer AB

Vadsbo Transformatorer utvecklar, tillverkar och säljer produkter för kraftförsörjning, strömförsörjning och strömreglering. Vadsbo har upprättat långsiktiga leverantörsförbindelser med ett flertal framstående tillverkare inom sitt verksamhetsområde. Genom nätverket av leverantörer förfogar Vadsbo över ett exklusivt urval av tillverkare inom respektive tekniksegment.

Vadsbo LightTech

Vadsbo LightTech är vårat egna varumärke som omfattar Vadsbos belysningsprodukter så som den populära LCC serien.
Vadsbo LightTechs syfte är att utbilda er i hur ni kan spara tid och pengar med den rätt utprovade kombinationen av dimmer, drivdon och ljuskälla. Detta görs kontinuerligt genom våra LightTech-utbildningar, kontakta oss för att boka upp en utbildning för dig och dina kollegor!

Vadsbo Kraft

Vadsbo Kraft är vårat varumärke som står för ett brett program av strömförsörjningsprodukter för industri och OEM. Vadsbo Krafts mål är att levererar kvalitetsprodukter med fokus på innovativa lösningar så som multifunktion och användarvänlighet.

Nyheter & kampanjer

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter, kampanjer före alla andra.

Copyright © 2017 Vadsbo Transformatorer AB, all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies