”icon” 031-23 56 00  |  ”icon” info(@)vadsbo.net

  031-235600 e-mail ENG SVE

0

Favorit-ikon

0

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0kr

Till varukorgen-ikon

0

Rörelsevakt, skymningsrelä och tidur

Kan man använda en rörelsevakt/skymningsrelä/tidur för att slå av eller på ett LED-styrdon?

Rörelsevakt, skymningsrelä och tidur 
Både LED-styrdon LCC9 och LCC30 är försedda med minnesfunktion som även kvarstår efter spänningsbortfall. Förutom att memorera den senaste dimrade nivån, memoreras även om LED-styrdonet var avstängt eller påslaget.

Detta betyder att om LED-styrdonet är påslaget i ett viss dimrat läge och inkommande spänning bryts så startar den upp i senast dimrat läge utan något extra åtgärd via tryckknappen när spänningen återkommer.

Detta är praktiskt t ex när säkringen går där hemma och ljuset återvänder direkt när säkringen återställts. Samtidigt behöver man inte vara orolig för att ljuset skall vara tänt när man kommer hem från t ex semestern om det under tiden varit ett kortvarigt strömavbrott.

En annan mycket praktisk funktion som detta möjliggör är styrning med rörelsevakt/skymningsrelä/tidur. Man slår på LED-styrdonet och reglerar till önskad dimrad nivå med hjälp av tryckknappen. Sedan kan t ex en primärt inkopplad rörelsevakt stå för av och påslag. Dimring via tryckknappen fungerar så länge ljuset är tänt.

Vadsbo Transformatorer AB

Vadsbo utvecklar, designar och säljer ljusstyrningslösningar för LED samt produkter inom strömförsörjning. Bolaget är sedan länge ett väletablerat namn inom ljusreglering och dimring med sina marknadsdrivande och innovativa produkter och kund-erbjudanden. Vi erbjuder smart och intuitiv belysningsstyrning genom telefon eller andra smarta enheter.

Vadsbo LightTech

Vadsbo LightTech är vårat egna varumärke som omfattar Vadsbos belysningsprodukter så som den populära LCC serien. Vadsbo LightTechs syfte är att utbilda er i hur ni kan spara tid och pengar med den rätt utprovade kombinationen av dimmer, drivdon och ljuskälla. Detta görs kontinuerligt genom våra LightTech-utbildningar, kontakta oss för att boka upp en utbildning för dig och dina kollegor!

Nyheter & kampanjer

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter & kampanjer före alla andra.

Copyright © 2017 Vadsbo Transformatorer AB, all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies