”icon” 031-23 56 00  |  ”icon” info(@)vadsbo.net

  031-235600 e-mail ENG SVE

0

Favorit-ikon

0

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0kr

Till varukorgen-ikon

0

NYHET! Vi lanserar ny vriddimmer för LED

Med nya vriddimmern VD300 sätter vi ny branchstandard för dimring av LED

Vi lyssnar på våra kunder! Vi sätter nu en ny standard för högkvalitativ dimring av LED. Som marknadsledande inom tryckdimring för LED är ett naturligt steg för oss att bredda vårt dimmerkoncept med marknadens kanske bästa vriddimmer för LED både vad det gäller funktionalitet och användarvänlighet. 

VD300 säljs komplett med marknadens mest förekommande ramar, den är liten i sin storlek och utrustad med flera nya funktioner som kunder efterfrågat, presenterad i en nyutvecklad förpackning. Bolaget har redan mottagit initiala orders från grossister och exportmarknaden till ett värde av 200 KSEK.

Läs mer på produktsidan för VD300

Vadsbo Transformatorer AB

Vadsbo utvecklar, designar och säljer ljusstyrningslösningar för LED samt produkter inom strömförsörjning. Bolaget är sedan länge ett väletablerat namn inom ljusreglering och dimring med sina marknadsdrivande och innovativa produkter och kund-erbjudanden. Vi erbjuder smart och intuitiv belysningsstyrning genom telefon eller andra smarta enheter.

Vadsbo LightTech

Vadsbo LightTech är vårat egna varumärke som omfattar Vadsbos belysningsprodukter så som den populära LCC serien. Vadsbo LightTechs syfte är att utbilda er i hur ni kan spara tid och pengar med den rätt utprovade kombinationen av dimmer, drivdon och ljuskälla. Detta görs kontinuerligt genom våra LightTech-utbildningar, kontakta oss för att boka upp en utbildning för dig och dina kollegor!

Nyheter & kampanjer

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter & kampanjer före alla andra.

Copyright © 2017 Vadsbo Transformatorer AB, all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies