”icon” 031-23 56 00  |  ”icon” info(@)vadsbo.net

  031-235600 e-mail ENG SVE

0

Favorit-ikon

0

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0kr

Till varukorgen-ikon

0

NYHET! Mpress nya medlemmen i Blåtands-familjen.

Vi presenterar nu Mpress - den batterifria blåtandsbrytaren - som är en del i vårt Blåtandssystem.

Mpress är en batterilös och energiutvinnande blåtandsbrytare med en eller flera tryckknappar som kan paras till ett Casambi- nätverk. Den gör så genom att utvinna energi från knapptryck och med det sända en lågenergi blåtandssignal. Med Mpress så behövs ingen kraftförsörjning eller kablage för att skicka styrsignaler till valda armaturer. Man kan välja mellan enkel tryckknapp med två poler eller dubbla tryckknappar med totalt fyra poler. 

Läs mer om Mpress på produktsidan här.

Vadsbo Transformatorer AB

Vadsbo utvecklar, designar och säljer ljusstyrningslösningar för LED samt produkter inom strömförsörjning. Bolaget är sedan länge ett väletablerat namn inom ljusreglering och dimring med sina marknadsdrivande och innovativa produkter och kund-erbjudanden. Vi erbjuder smart och intuitiv belysningsstyrning genom telefon eller andra smarta enheter.

Vadsbo LightTech

Vadsbo LightTech är vårat egna varumärke som omfattar Vadsbos belysningsprodukter så som den populära LCC serien. Vadsbo LightTechs syfte är att utbilda er i hur ni kan spara tid och pengar med den rätt utprovade kombinationen av dimmer, drivdon och ljuskälla. Detta görs kontinuerligt genom våra LightTech-utbildningar, kontakta oss för att boka upp en utbildning för dig och dina kollegor!

Nyheter & kampanjer

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter & kampanjer före alla andra.

Copyright © 2017 Vadsbo Transformatorer AB, all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies