”icon” 031-23 56 00  |  ”icon” info(@)vadsbo.net

  031-235600 e-mail ENG SVE

0

Favorit-ikon

0

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0kr

Till varukorgen-ikon

0

Nyhet! Digital drivning och styrning av LED

Ni har väl inte missat styrdonet SSW60 - vårt nya tillskott till Vadsbo-familjen?

Vi på Vadsbo har som mål och löfte att varje år komma ut med en ny innovativ produkt. Vårt senaste tillskott i produktportföljen är SSW60 för digital drivning och styrning av LED.

Våra svenskutvecklade styrdon får nu sällskap av en unik produkt. Med SS60W, med sina 32 st förinställda inställningar för laster, kan man styra/ driva marknadens alla LED-armaturer och -lister. SSW60 är ett digitalt drivdon som möjliggjort en kompakt design med sina 60W.

Den finns även som del i vårt WCM-system såväl som DALI. Mycket mer läsning finns på dess produktsida här

Vadsbo Transformatorer AB

Vadsbo utvecklar, designar och säljer ljusstyrningslösningar för LED samt produkter inom strömförsörjning. Bolaget är sedan länge ett väletablerat namn inom ljusreglering och dimring med sina marknadsdrivande och innovativa produkter och kund-erbjudanden. Vi erbjuder smart och intuitiv belysningsstyrning genom telefon eller andra smarta enheter.

Vadsbo LightTech

Vadsbo LightTech är vårat egna varumärke som omfattar Vadsbos belysningsprodukter så som den populära LCC serien. Vadsbo LightTechs syfte är att utbilda er i hur ni kan spara tid och pengar med den rätt utprovade kombinationen av dimmer, drivdon och ljuskälla. Detta görs kontinuerligt genom våra LightTech-utbildningar, kontakta oss för att boka upp en utbildning för dig och dina kollegor!

Nyheter & kampanjer

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter & kampanjer före alla andra.

Copyright © 2017 Vadsbo Transformatorer AB, all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies