”icon” 031-23 56 00  |  ”icon” info(@)vadsbo.net

  031-235600 e-mail ENG SVE

0

Favorit-ikon

0

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0kr

Till varukorgen-ikon

0

Ljusnyckel och armaturnyckel 2016

Ljus- & armaturnyckel 2016

Ljusnyckel testar Vadsbo kontinuerligt dimbara 230V LED-lampor mot utvalda Vadsbo-dimrar. De betygsätts därefter mellan 0-5 där en betyget 5 är en utmärkt kombination och 0 en olämplig kombination. Siffrorna i gult visar rekommenderat max. antal ljuskällor per dimmer.


På samma sätt har vi i Armaturnyckel testat och betygsatt LED-armaturen mot Vadsbo-dimrar. Även här finner du betyg i gult för rekommenderat maximalt antal armaturer med driftsdon per dimmer.

Vadsbo Transformatorer AB

Vadsbo utvecklar, designar och säljer ljusstyrningslösningar för LED samt produkter inom strömförsörjning. Bolaget är sedan länge ett väletablerat namn inom ljusreglering och dimring med sina marknadsdrivande och innovativa produkter och kund-erbjudanden. Vi erbjuder smart och intuitiv belysningsstyrning genom telefon eller andra smarta enheter.

Vadsbo LightTech

Vadsbo LightTech är vårat egna varumärke som omfattar Vadsbos belysningsprodukter så som den populära LCC serien. Vadsbo LightTechs syfte är att utbilda er i hur ni kan spara tid och pengar med den rätt utprovade kombinationen av dimmer, drivdon och ljuskälla. Detta görs kontinuerligt genom våra LightTech-utbildningar, kontakta oss för att boka upp en utbildning för dig och dina kollegor!

Nyheter & kampanjer

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter & kampanjer före alla andra.

Copyright © 2017 Vadsbo Transformatorer AB, all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies