”icon” 031-23 56 00  |  ”icon” info(@)vadsbo.net

  031-235600 e-mail ENG SVE

0

Favorit-ikon

0

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0kr

Till varukorgen-ikon

0

Här lägger vi upp annonser då vi söker nya goa medarbetare. 

Så länge en annons ligger uppe tar vi emot ansökningar. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in CV och personligt brev så snart som möjligt. Välkommen till oss på Vadsbo!

Just nu söker vi:
Marknadsassistent

OBS! Bolaget och kontaktpersonerna vill inte bli kontaktade av rekryterings- eller bemanningsbolag, tack.

Vi söker en go spindel i nätet
- vart är vår framtida marknadsassistent? 

Marknadsassistent
Under första kvartalet 2018 går vår marknadsansvariga på föräldraledighet varpå vi behöver en lika energifylld ersättare. Därför söker vi nu dig som vill ha ett varierande arbete med mycket eget ansvar där du kommer arbeta tätt med bolagets VD och vara en spindel i nätet mellan alla avdelningar.

Vi söker en go kollega
Hos oss har vi en god stämning och det finns mycket skratt. Det betyder dock inte att vi har lite att göra! Tempot är tvärtom högt och det krävs flexibilitet och stresstålighet hos den sökande. Som person är du positiv, strukturerad, kreativ och ser till att få saker gjorda i tid. Med dig händer det grejer. Du har ambitionen att bli en serviceinriktad del i Team Vadsbo och har förmåga att hantera många olika projekt och människor samtidigt. Arbetet är både självständigt och i samarbete vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och prestigelöshet. Här är vi som en liten altruistisk familj.

Det är meriterande om du:

…har utbildning och erfarenhet inom t.ex. marknadsföring, kommunikation, upplevelseproduktion, projektledning eller grafisk formgivning.
…har ett trevligt sätt och naturligt kan ta människor.
…har skinn på näsan och glimt i ögat.
…kan skilja på sak och person.
…har färdigheter eller intresse för teknik och ljusdesign.
…tycker att särskrivning är bedrövligt.

Tjänsten innebär...
Som marknadsassistent hos oss på Vadsbo kommer du vara ansvarig för att rätt marknadsmaterial finns tillgängligt för samtliga produkter i vår produktportfölj. Du kommer upprätta, underhålla och ombesörja all design och text som avser bolagets produkter, annonser, hemsida etc. och säkerställa att korrekt material finns tillgängligt för alla säljare i digital och i tryckt form – allt i enlighet med vårt grafiska uttryck. Det innebär bl.a. att kontinuerligt uppdatera hemsida, sociala medier, skapa nyhetsbrev och vår trycksaksportfölj. Då bolaget verkar på de största branschmässorna i Sverige förväntas du bära ansvaret som helt ansvarig projektledare för dessa.

I tjänsten ingår följande arbetsområden med krav på nämnda programvaror:
-                     Ansvara för bolagets sociala medier, hemsida, nyhetsutskick – Facebook, SiteSmart, MailChimp.
-                     Organisera och genomföra event och mässor – Word, Excel, SketchUp. 
-                     Producera trycksaksmaterial, digitalt marknadsföringsmaterial, banners – InDesign, Illustrator, Photoshop, PowerPoint. 
-                     God språklig förmåga i tal som skrift både på svenska och engelska. Vi ser helst att du är allergisk mot stavfel.

Ansökan 
Tjänsten är ett vikariat på 100% på minst 10 månader med start den 8 januari 2018. Vi är i en expansiv fas så förhoppningen är att vikariatet i oktober övergår till en tillsvidareanställning. Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten så tveka inte att höra av dig. Maila ansökningsbrev och CV till vår marknadsansvariga, märk med ordet MARKNADSASSISTENT i rubrikraden, tack.

Urval sker löpande så tveka inte att söka så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Elin Bengtsson, marknadsansvarig
elin.bengtsson@vadsbo.net
0736-714759  

Vadsbo Transformatorer AB

Vadsbo utvecklar, designar och säljer ljusstyrningslösningar för LED samt produkter inom strömförsörjning. Bolaget är sedan länge ett väletablerat namn inom ljusreglering och dimring med sina marknadsdrivande och innovativa produkter och kund-erbjudanden. Vi erbjuder smart och intuitiv belysningsstyrning genom telefon eller andra smarta enheter.

Vadsbo LightTech

Vadsbo LightTech är vårat egna varumärke som omfattar Vadsbos belysningsprodukter så som den populära LCC serien. Vadsbo LightTechs syfte är att utbilda er i hur ni kan spara tid och pengar med den rätt utprovade kombinationen av dimmer, drivdon och ljuskälla. Detta görs kontinuerligt genom våra LightTech-utbildningar, kontakta oss för att boka upp en utbildning för dig och dina kollegor!

Nyheter & kampanjer

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter & kampanjer före alla andra.

Copyright © 2017 Vadsbo Transformatorer AB, all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies