UA-89037246-1

  ”icon” 031-23 56 00  |  ”icon” info(@)vadsbo.net

  031-235600 e-mail ENG SVE

0

Favorit-ikon

0

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0kr

Till varukorgen-ikon

0

Här lägger vi upp annonser då vi söker nya goa medarbetare. 

Så länge en annons ligger uppe tar vi emot ansökningar. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in CV och personligt brev så snart som möjligt. Välkommen till oss på Vadsbo!

Just nu söker vi:
Teknisk innesäljare
Elektronikkonstruktörer

OBS! Bolaget och kontaktpersonerna vill inte bli kontaktade av rekryterings- eller bemanningsbolag, tack.

Vi söker elektronikkonstruktörer

Elektronikkonstruktör
Vi söker nu dig till tjänsten som elektronikkonstruktör för att stärka vårt utvecklingsteam. Som konstruktör kommer du designa och ta fram nya spännande produkter hela vägen från idé till produktion. Produkterna består av flera olika delar såsom hårdvara, mjukvara samt olika termiska och mekaniska lösningar som integreras. Konstruktionerna består även av både hög– och lågspänningselektronik, analog kraftelektronik, digitala styr– och reglersystem, realtids-OS och även radiokommunikation. Vi söker dig som är en kreativ problemlösare och vill ha ett flexibelt arbete med mycket utmaningar och eget ansvar där du blir en viktig del i vårt team. 

Rollen
Som konstruktör hos Vadsbo kommer du vara delaktig i framtagning och genomförande av design, konstruktion, utveckling av mjukvara, testning och verifiering av funktioner och prestanda hos nya och befintliga produkter. Uppgifterna varierar och du kommer själv kunna utforma din roll efter intresse och kompetens. Stor vikt läggs vid eget ansvar och kvalitetskänsla. 

Din kompetens och erfarenhet 
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom elektroteknik och några års erfarenhet från konstruktion av elektronik, kraftelektronik, reglersystem, analog elektronik, trådlösa system, realtids- OS, ARM Cortex eller embedded C eller liknande erfarenhet.

Din person
Vi söker dig som är: Engagerad, nyfiken och har en positiv attityd till problemlösning - Har en stark drivkraft och en vilja att prestera - Genuint älskar teknik och vill utveckla nya innovativa och spännande produkter

Söka 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med förmåner och lön efter överenskommelse. Urval sker löpande. Placeringsort är Göteborg. Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten tveka inte att höra av dig. 

Skicka ansökan och ett personligt brev till vår kontaktperson Henrik Lönner, VD Vadsbo Transformatorer AB 
ansokan@vadsbo.net 
0700 - 91 03 40 

Är du vår framtida tekniska innesäljare?

Teknisk innesäljare med passion för service
Du kommer att arbeta tillsammans i ett etablerat säljteam i Sverige och stå för den avgörande länken mellan företagets kunder och leverans. Ditt arbete kommer att bestå i att arbeta nära Sveriges elgrossister, installatörer, återförsäljare samt företagets egna säljare. Du trivs bäst i att arbeta i grupp och du kommer att ansvara för företagets tekniska support, ordermottagning, upprätta ritningsunderlag, offerera på projekt och vara delaktig i kundaktiviteter och mässor. Bolaget är i en expansiv fas och i rollen förväntas du ta helhetsansvar för upplevelsen av företagets support till beställning med tillhörande återkoppling. Du kommer tillsammans med företagets försäljningschef ta fram nyckeltal och verka för integrering av dina arbetsuppgifter i företagets CRMsystem och vara behjälplig vid prospektering. 

Kvalifikationer
Du har en teknisk utbildning på gymnasienivå, gärna inom el/elektronik och kunna läsa ritningar. Vidare har du relevant kunskap inom försäljning och/eller teknisk bakgrund inom elbranschen. Din bakgrund kan exempelvis vara som återförsäljare inom el/belysning eller elektriker. Meriterande är det om du tidigare arbetat som innesäljare, har elkonstruktörsvana eller erfarenhet av ljusplanering genom program så som DIALux 

Personliga egenskaper 
Du skall vara van vid att ta egna initiativ och det är viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på svenska och engelska då företaget har internationella kunder. Arbetet innebär mycket kundkontakt och du bör vara stresstålig, noggrann, utåtriktad, samt verka för nöjda kunder och ha en hög servicegrad. 

Vi erbjuder 
Vi skall fortsätta vår framgångsrika resa och utveckla framtidens ljusstyrningsprodukter. Vi är i början på vad vi tror kommer bli en otroligt rolig resa. Du kommer att arbeta med duktiga och engagerade medarbetare inom försäljning och marknadsföring. Inom branschen för ljus och ljusstyrning sker väldigt stora framsteg och företagets produkter ligger i framkant av teknikutvecklingen och kommer att göra så i många år framöver. Vi erbjuder ett flexibelt arbete med positiv atmosfär och där vi vet att din roll kommer göra en skillnad. 

Ansökan 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med förmåner och lön efter överenskommelse. Urval sker löpande. Placeringsort är Göteborg. Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten tveka inte att höra av dig. Skicka ansökan och ett personligt brev till vår kontaktperson Henrik Lönner, VD Vadsbo Transformatorer AB 
ansokan@vadsbo.net  
0700 - 91 03 40

Vadsbo Transformatorer AB

Vadsbo utvecklar, designar och säljer ljusstyrningslösningar för LED samt produkter inom strömförsörjning. Bolaget är sedan länge ett väletablerat namn inom ljusreglering och dimring med sina marknadsdrivande och innovativa produkter och kund-erbjudanden. Vi erbjuder smart och intuitiv belysningsstyrning genom telefon eller andra smarta enheter.

Vadsbo LightTech

Vadsbo LightTech är vårat egna varumärke som omfattar Vadsbos belysningsprodukter så som den populära LCC serien. Vadsbo LightTechs syfte är att utbilda er i hur ni kan spara tid och pengar med den rätt utprovade kombinationen av dimmer, drivdon och ljuskälla. Detta görs kontinuerligt genom våra LightTech-utbildningar, kontakta oss för att boka upp en utbildning för dig och dina kollegor!

Nyheter & kampanjer

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter & kampanjer före alla andra.

Copyright © 2017 Vadsbo Transformatorer AB, all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies