”icon” 031-23 56 00  |  ”icon” info(@)vadsbo.net

  031-235600 e-mail ENG SVE

0

Favorit-ikon

0

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0kr

Till varukorgen-ikon

0

09 Dec 2015 Vadsbo

Hej & välkommen

Hej och välkommen

Efter några års trogen tjänst var det dags för vår gamla hemsida att tacka för sig. Vår nya sida har fått en uppdaterad design som vi hoppas att du skall uppleva den som fräschare och mer lättläst. Vi har lagt stor vikt vid att den skall vara lätt att navigera och hitta på. Vi har gjort den helt responsiv vilket innebär att den är anpassad för att visas lika bra i din dator som i din smartphone eller läsplatta. Tveka inte att höra av dig om det är något du saknar. Mvh Vadsbo-teamet

Vadsbo Transformatorer AB

Vadsbo utvecklar, designar och säljer ljusstyrningslösningar för LED samt produkter inom strömförsörjning. Bolaget är sedan länge ett väletablerat namn inom ljusreglering och dimring med sina marknadsdrivande och innovativa produkter och kund-erbjudanden. Vi erbjuder smart och intuitiv belysningsstyrning genom telefon eller andra smarta enheter.

Vadsbo LightTech

Vadsbo LightTech är vårat egna varumärke som omfattar Vadsbos belysningsprodukter så som den populära LCC serien. Vadsbo LightTechs syfte är att utbilda er i hur ni kan spara tid och pengar med den rätt utprovade kombinationen av dimmer, drivdon och ljuskälla. Detta görs kontinuerligt genom våra LightTech-utbildningar, kontakta oss för att boka upp en utbildning för dig och dina kollegor!

Nyheter & kampanjer

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter & kampanjer före alla andra.

Copyright © 2017 Vadsbo Transformatorer AB, all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies