”icon” 031-23 56 00  |  ”icon” info(@)vadsbo.net

  031-235600 e-mail ENG SVE

0

Favorit-ikon

0

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0kr

Till varukorgen-ikon

0

RHW och RDW dimrar för glödljus och halogenlampor kan styras från flera ställen med hjälp av parallellt anslutna tryckknappar.

För tillförlitlig kontroll när långa trådlängder är installerade måste felaktiga signaler - som kan uppstå på grund av ”antenn effekten” från tråden - begränsas. Risken för detta fenomen är större när trådlängderna ökar. För detta ändamål, har en enkel anordning - Extensor – RHW - utvecklats som gör det möjligt att öka trådlängden.

Relaterade produkter

LD220

13 774 40

LD220WCM

13 602 42

LD440

13 774 39
Vadsbo Transformatorer AB

Vadsbo utvecklar, designar och säljer ljusstyrningslösningar för LED samt produkter inom strömförsörjning. Bolaget är sedan länge ett väletablerat namn inom ljusreglering och dimring med sina marknadsdrivande och innovativa produkter och kund-erbjudanden. Vi erbjuder smart och intuitiv belysningsstyrning genom telefon eller andra smarta enheter.

Vadsbo LightTech

Vadsbo LightTech är vårat egna varumärke som omfattar Vadsbos belysningsprodukter så som den populära LCC serien. Vadsbo LightTechs syfte är att utbilda er i hur ni kan spara tid och pengar med den rätt utprovade kombinationen av dimmer, drivdon och ljuskälla. Detta görs kontinuerligt genom våra LightTech-utbildningar, kontakta oss för att boka upp en utbildning för dig och dina kollegor!

Nyheter & kampanjer

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter & kampanjer före alla andra.

Copyright © 2017 Vadsbo Transformatorer AB, all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies